Review: Etude House I can fly! Handcream

zaterdag 9 maart 2013

 photo DSC_0490_zps6c2691dc.jpg 
Heerlijk gehydrateerde handjes die willen we allemaal wel, maar ‘smeren’ dat vergeten we nogal eens. “Oeps, handcrème thuis vergeten!” “Ah nee, nu ben ik echt te moe om mijn handen nog uitgebreid in te smeren.” Let me take an educated guess: Herkenbaar hé? Nu, ik heb de oplossing voor ons vergeten-te-smeren-probleem: Een hele schattige handcrème kopen! Sinds deze Etude House I Can Fly! Handcrème op mijn bureau staat – geweldige decoratie mhihi – zijn mijn handjes opeens heerlijk gevoed. Hoe zou dat nu komen? Zou deze cutiepie er iets mee te maken hebben?

 photo DSC_0494_zpsaa0a0ea6.jpg
De Etude House Missing U serie is mij niet onbekend, ook mijn ontzettend schattige panda-handcrème komt uit deze serie! Wat de Missing Serie nu precies is, vraag je? Met de Missing U Serie probeert Etude House bedreigde diersoorten onder de aandacht te brengen en de organisaties die deze dieren te helpen door een deel van de opbrengst af te dragen. Da’s toch lief? De I Can Fly Handcreams zijn nét nieuw bij BB Cream Shop en speciaal ontworpen voor 2013. Dit jaar verdienen de vogeltjes onze aandacht! De I can fly handcrème bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten en belooft onze handjes optimaal te hydrateren, verzorgen en verzachten. Time to test, right?

 photo DSC_0497_zps7c5bdd2a.jpg
 photo DSC_0501_zpsdce48a02.jpg 
Hmmmmm… een woord: Fijn! Deze handcrème is heel erg fijn! Ik hoef jullie niet meer te zeggen dat de snoeperige verpakking bij mij al punten scoort, maar ook ‘haar’ inhoud mag er zijn. In het uiltje zit namelijk een heerlijke handcrème verstopt, die lichtroze van kleur is en ruikt naar kersjes! Een heerlijke, zachte baby-achtige kersjesgeur. Hm! De handcrème heeft een echte crèmestructuur, vergelijkbaar met dag- en nachtcrème. Hij is ietwat lobbig, maar heel goed te verdelen en hij trekt ontzettend snel in. Needless to say more toch? Mijn handjes zijn zacht, gevoed en ze ruiken naar kersjes!

 photo DSC_0493_zpsf3082473.jpg
Wil jij ook zachte kersenhandjes? Natuurlijk wil je dat! Bestel de Etude House I Can Fly! Handcream dan nu bij BB Cream Shop voor € 8,95! En als jullie me nu even excuseren… Ik heb handjes die besnuffeld moeten worden!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio