Review: Lush Fun (+ demonstratie!)

woensdag 24 april 2013

 photo DSC_0504_zps6ab0edc4.jpg
Het is heerlijk geurend, kleurrijk, multifunctioneel en speels… Het is Fun! Hét product van Lush dat douchen en badderen, zowel voor jong en oud, tot een waar feestje maakt! Fun is namelijk een multifunctioneel product waar je een schuimbad mee kunt creëren, je uitgebreid mee kunt knutselen, je je haren mee kunt wassen, maar ook ouderwets je lichaam een schrobbeurt mee kunt geven. Yay, let's have some fun!

 photo DSC_0503_zpsa79df8ff.jpg
 photo DSC_0511_zpscc168b56.jpg
Een gezellige gebruiksaanwijzing! ;)
Fun, relatief gezien nog een Lush newbie, lijkt op het eerste gezicht vooral op de badder-variant van Play Doh. There I said it, whoopsiedaisy. Yes, dat klei waar we ons vroeger urenlang geamuseerd hebben. Dat spul met dat bijzondere geurtje, waar je handjes uren later nog naar roken. Maar weet je wat? Fun is nog veel leuker én het ruikt nog een heerlijk ook. Zeg maar dag gek geurende handjes en hai goddelijk geurend lichaam!

Fun is dus, zoals gezegd, een multifunctioneel badder- en doucheproduct dat uitgebracht is in vijf verschillende, elkaar complimenteerde geuren en kleuren. Waar de roze variant ruikt naar een ouderwets snoepwinkeltje à la Pippi Langkous, geurt de rode Fun naar mandarijntjes en Spaanse sinaasappelboomgaarden, de groene variant naar frisse limoen en vers gemaaid gras, de blauwe Fun ontspannend naar lavendel en de gele variant naar nostalgisch koekjesdeeg en vanille. Alle geuren zijn zoals we van Lush gewend zijn verrukkelijk en ik lieg niet als ik zeg dat dit product echt een plezier is om mee te nemen op een van je vele badderavonturen.

 photo DSC_0507_zpse0e07c40.jpg photo DSC_0510_zpsbf270b73.jpg
“Ze zijn zo snoepig”, waren mijn eerste woorden bij de kennismaking met Fun en echt, cutiepies, dat zijn ze ook! Ik weet nog dat de lieve Marthe van Lush Maastricht – hi there babe! - enkele maanden geleden op me afrende en zei: “Hier Joyce, give it a try en geniet ervan! Ik weet gewoon zeker dat jij verliefd gaat worden. Zéker op deze rode en roze, hmmmmm…” En gelijk had ze hoor! Niet alleen geurde mijn kamer al heerlijk toen ik het Lush tasje door mijn kamer liet slingeren, mijn lichaam rook enige dagen later minstens zo lekker. En wat kreeg ik een zacht huidje van deze schatjes! En wat kun je hier veel bubbels mee creëren (Psstt... Geloof je me niet? Kijk eens de demonstratie-video!). Ai ai ai, ik ben all over the place, maar echt woorden schieten me te kort voor deze badderbonbonnetjes! They’re just way too cute!

Fun is verkrijgbaar in alle Lush filialen en in de officiële Lush webshop in vijf verschillende geuren/kleuren voor € 9,95 (200 gram). En als jullie me nu even willen excuseren... Volgens mij heb ik een heerlijk badderproduct dat graag in gebruik genomen wordt!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio