Review: La La Lashes… Twee weken later!

zondag 26 mei 2013

 photo 61b8e700-592f-4fb2-8bb0-c99fa764241b_zps237300fc.jpg
Oehlala ladies, I think I’m in love… with my La La Lashes! Wat een genot om all glammed up te ontwaken en met enkel een dun laagje foundation de deur uit te kunnen vliegen. Héérlijk! Mijn La La Lashes zijn inmiddels alweer twee weken ‘all mine’ en nog steeds ben ik smoorverliefd op ze. Zo vol, zo vavavoom, zo heerlijk Hollywood! Vandaag verklaar ik dan ook graag mijn liefde nogmaals, maar vertel ik jullie ook meer over de ‘gewenningsverschijnselen’. Oh en ik maak van deze gelegenheid natuurlijk even gebruik om mijn La La Lashes te showen, forgive me!

 photo 640117f8c52711e2b46022000a1fb37a_7_zps92197f09.jpg
Zelfs make-uploos voel ik me compleet! ;D 
Nog steeds kan ik maar moeilijk geloven dat dit ‘mijn wimpers’ zijn. Als ik in de spiegel moet ik toch echt twee keer kijken. Dat deze Bambi’s ’s avonds laat niet verwijderd moeten worden en me ’s nachts niet stiekem verlaten, blijft me verrassen. Maar echt, wat zijn ze toch mooi en met het oog op de klok handig! Ik weet niet wat het is, maar ik heb echt het idee dat mijn ochtendroutine heel wat korter is geworden. Dag eyeliner, dag tightline, dag vier verschillende tinten oogschaduw, ik heb jullie eventjes niet nodig! ;) See ya later alligator! 
 photo 3e2d52bb-8f3b-469c-b5cf-78d6786d3918_zpsa0a074a9.jpg

“Maar Joyce, is dat nou hándig, zo’n lash-extensions?” 


Nou, het beste antwoord dat ik daarop kan geven is dat dat vooral ligt aan jou als persoon! Als jij graag in je ogen wrijft bent en voor het demake-uppen niet te lang uit wil trekken, dan zijn jij en deze La La Lashes misschien niet direct een match in heaven. Weet je echter zeker dat het resultaat voor jou helemaal de moeite waard is en je het zorgzaam omgaan met je wimpertjes dan ook graag voor lief neemt? Dan zorgen deze extensions eerlijk waar voor geen problemen. Zo draag ik dagelijks mijn lenzen zonder enige vorm van irritatie te ervaren en kan ik mijn oogmake-up gerust verwijderen. Het enige waar je op moet letten bij de La La Lashes is dat ze de eerste 24 uur niet nat mogen worden – just skip a shower! – en je geen reiniger op oliebasis mag gebruiken. Maar waar zou je die voor nodig hebben? Waterproof mascara en eyeliner raak je toch niet aan! Kortom, ik vind het dragen van de La La Lashes zeker niet onhandig, eerder praktisch zolang je er met zorg mee omgaat. Ze besparen me tijd in de ochtend en oh, mijn ogen hebben nog nooit zo gestraald! Win-win!

  photo DSC_1346_zps013a2ee9.jpg

Two weeks later… How do they look?


Nu, twee weekjes later, zijn de La La Lashes oprecht nog steeds echt prachtig. Ik kan alleen niet geloven dat ik binnen nu en nog twee weken al afscheid van ze moet nemen, mimimi! Natuurlijk ben ik in de tussentijd wel wat nepwimpertjes armer geworden, maar nog steeds prijs ik me onwijs gelukkig met de volle, vavavoom wimpers! La la la lovely!

Oh wat heerlijk toch, ik bubbel van het enthousiasme! Ik kan gewoon niet anders dan zeggen dat ik verliefd ben op mijn baby’s, want zo behandel ik ze: Met héél véél liefde om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten! Ik hoop dat jullie iets gehad hebben aan deze kleine update waarin ik de wimpertjes ook kritisch bekijk - althans I tried!

Mocht jij nu ook verliefd geworden zijn op de La La Lashes? Je kunt een La La Lashes behandeling boeken bij The Luxury Floor te Maastricht voor een prijs van € 49, waarna je maar liefst 3 tot 4 weken kunt genieten van deze Bambi’s! What's not to la la love?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio