My current loves & obsessions #april

dinsdag 7 mei 2013

 photo Collageapril_zps8ff7c369.png
May, here you are… We’re so happy to have you! Zeker omdat je het prachtigste weer óóit mee hebt gebracht, thanks for that! Met de komst van mei nemen we ook afscheid van april, de maand die ook dit jaar weer duidelijk een eigen wil had. De ene dag at ik het eerste Festini perenijsje van het jaar, de andere dag wilde ik niets liever dan heerlijk weg knuffelen in de hoodie die mijn broertje meenam van zijn London trip. Toch, moet ik zeggen, was april een fijne maand. Een maand van hard werken – ik draaide opnieuw de Limburgse MEP Conferentie als coördinator PR en regelde zelfs een publicatie in het Limburgs dagblad, fijne prestaties op school – ik sloot mijn vorige blok af met een 9 whoohoo én een klein feestje. Op 19 april was ik namelijk alweer 4 jaar samen met Sebas, een dag die bezegeld werd met een heerlijk diner bij Umami in Maastricht. Kortom, april was simpelweg een feestje en ik deel dan ook graag mijn favorieten van deze fijne maand met jullie!


♥ Favorite spring song: ♥

In de lente/zomer is er niets wat mij vrolijker maakt dan neerploffen op een fijne lounge-stoel met een goed boek en een lieflijk muziekje! Gelukkig ontdekte ik hét perfecte ‘lieve liedje’ eind april in Leddra Chapman’s Summer Song. Leddra neemt ons mee naar weelderige bloemenvelden en lente picknicks met scones en clotted cream. Just lovely!
Psstt.. Zet dit lieve liedje vooral aan terwijl je de rest van dit artikeltje leest. Believe me, you'll love it too!

 photo 794b52dcace411e2a66b22000a9f09de_7_zps97e80b57.jpg 

♥ Favorite hairstyle: 

De lieve vaste bezoekers van Pretty Brilliant weten het inmiddels. Ik ben een ware ‘noob’ als het aankomt op haarstyling! Vraag me alsjeblieft niet een bijzondere knot te produceren, zelfs vlechten is te veel gevraagd van deze amateur, ahum. Niet dat ik het niet geprobeerd heb hoor liefjes. Wat is er ten slotte lieflijker dan een mooie vlecht met een grote blauwe Belle strik? Maar tja, hoe zal ik het zeggen, as it seems I have a lack of braiding talent. Toch ontdekte ik in april – wonder boven wonder - een favoriete haarstijl, die stiekem is afgeleid van de vlecht: De rommelige ‘vlecht’ met maar twee banen haar! Even a monkey could do that en het resultaat… Ach dat is toch schattig?

 photo 9b2b9c76acea11e2918122000a9f4d8a_7_zps32667d5f.jpg 

♥ Favorite feeling: Spring cleaning, sandals & bare legs ♥


Mag ik eventjes een ‘yay’ van jullie horen? Het is officieel lente én heerlijk weer! Na een lange winter voelt het zo ontzettend fijn om eindelijk sandaaltjes uit te kast te toveren en simpelweg met blote benen over straat te kunnen. Ik kreeg instantly het peace, love en icecream gevoel toen dat voor het eerst weer kon! Jurkje en favoriete sandaaltjes aan et voilà, ready for a perfect spring day!

 photo adc02adcab6911e296ca22000a9f0a36_7_zps3c7f014e.jpg
Nog een stiekem favoriet gevoel: Spring cleaning! Diep van binnen kan ik niet tegen ongeorganiseerdheid a.k.a. rotzooi, maar mijn kamer is toch echt het grootste deel van de tijd een ‘georganiseerde chaos’. Overal staan kaarsjes, slingeren boeken, notitieblokken, oorbellen en nagellakjes en de perspakketten stapelen zich voordat ik het weet op tot een jenga toren. Oeps. Laatst had ik dan ook het geniale idee mijn rijk uit te mesten. Met succes! Alhoewel, ik heb één hoek nog niet onder handen genomen, foei Joyce!

 photo 1c32063e9a3511e28e8322000a1f9686_7_zps86c40cea.jpg photo e4ab8ff29c9411e2a9d522000a1fb17d_7_zps29b42da8.jpg 

♥ Favorite easy peasy heavenly recipe: 

Mijn favoriete homemade dessert, waar zelfs ik géén recept voor nodig heb, omdat het zo foolproof is? Crumbles! Let me tell you: The best thing everrrr! Als toetje voor ons Paasdiner – ofwel:  na het gourmetten – schotelde ik la familia een apple raspberry crumble voor en zoals altijd ging iedereen om. So good en zo heerlijk simpel! Bolletje vanilleijs erbij en geloof me, je hebt er een fanclub aan zoetekauwen bij! ;D

 photo 96bf2b9092d111e2979d22000aaa0925_7_zpsd0e57833.jpg photo 1b75247ca35611e29b9b22000a1f96c5_7_zps2469ab96.jpg 

 Favorite fashion accessoire: 

Waar ik in februari nog zweerde bij mijn smaragdgroene H&M pompommuts is mijn april fashion favorite toch wel héél wat lente-vriendelijker! Ik ben namelijk nogal verliefd op de goud met pastelkleurige statement ketting die ik onlangs bij Claire’s shopte. Geloof het of niet, maar dit pareltje kostte maar € 3,- en seriously what a find! Vooral op witte blousesjes staat deze ketting ge-wel-dig!

 photo 406eda1cb0e311e2877122000a1fbc4f_7_zps839409ce.jpg
Spontaan dagje Oberhausen met le petit ami!
 photo 287212baa2da11e2af5a22000a9f18fb_7_zpsef9290cd.jpg
Mexicanen met Nadine!
 photo 61d1e530a91011e2a9cf22000aaa0a6f_7_zps28b4e296.jpg
Hmmm... Anniversairy dinner at Umami Maastricht! 

♥ Favorite days: Good food & even better loved ones 

April was voor mij echt een maand, waarin ik omringd werd door mijn lieve vriend(en) en vriendinnen. Ik begon de maand als met avondje Spaans dineren met Nadine, verbleef een weeklang op Conferentieoord Rolduc samen met mijn mede-bestuursleden van Stichting MEP Limburg, genoot van een ‘jubilee dinner’ bij Umami met Sebas en eindigde de maand met een spontaan bezoek aan Sea Life en Centro in Oberhausen met le petit ami. Niks zo fijn dan lieve mensen om je heen hebben en de tijd hebben om echt van die kostbare momentjes te genieten. <3

And that's it... my current loves & obsessions! May, surprise me please!

Wat waren jouw favorieten & guilty pleasures in april? Vertel het in de comments! <3 


Ps. Mijn oprechte, oprechte, oprechte excuses voor mijn afwezigheid de afgelopen weken. Naast een paar nare omstandigheden ben ik druk in de weer met werk en mijn studie, waardoor mijn blog eventjes op een laag pitje gezet moest worden. Zeker nu ik ook nog moet bloggen voor de universiteit - can you believe that? - blijft het op Pretty Brilliant stilletjes, máár over een dikke maand heb ik zomervakantie en dan kom ik uiteraard terug... Beter than ever! ;D Just wait and see! (Dit is een uitdaging naar mezelf toe mhihi!) Dankjulliewel voor jullie eeuwige geduld en het trouw volgen op alle social media, jullie zijn super lief!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio