♥ Review: The Luxury Floor’s La La Lashes ♥

donderdag 16 mei 2013


Wimpers…. Lange, volle, zwarte, glamourous wimpers die tot de hemel reiken! Ehm dames, daar zouden we toch een moord voor plegen? Of nou ja, laten we het erop houden dat we al eeuwenlang verlangen naar wimpers van dat kaliber. Ik bedoel: Hoe lang ben jij al op zoek naar je holy grail mascara? Maar, heel eerlijk, hoe geweldig mijn mascara ook is die Bollywood lashes van mijn dromen blijven uit. Totdat… ik de La La Lashes van The Luxury Floor ontdekte. Lash ‘extensions’ die Hollywood, red carpet en Bambi schreeuwen! Ik dacht nog maar aan één ding: “Gimme that La La Lashes!”


 photo b3a4fe48ba0811e29c2822000a1fbe4c_71_zpsbcbd499c.jpg
 photo 24adc550bafb11e28aa422000a1fbcf5_7_zpsb1efa208.jpg
Mijn look voor Roxy's communie was helemaal compleet door de geweldige La La Lashes! <3
De La La Lashes behandeling is een 45 minuten durende behandeling, die exclusief uitgevoerd wordt bij The Luxury Floor in Maastricht – the best beautysalon ever! – waarbij individuele wimpertjes één voor één aangebracht worden op je natuurlijke wimpers. Stuk voor stuk worden de Blink Mink Lashes, de holy grail op het gebied van synthetische (nep)wimpertjes, met de grootste zorg en precisie aangebracht tussen jouw eigen wimpers voor het mooiste, beste en tevens meest natuurlijke resultaat. Na de behandeling is één ding zeker: Mascara raak je de komende tijd niet meer aan! En oh, poppetjes wat zijn mijn wimpers mooi! Wat een heerlijk idee dat ik 3 tot 4 weken lang met deze ‘Bambi’s’ door het leven mag gaan! ;) Let’s tell you more about this heavenly treatment!

 photo lalalashes1_zps7d210471.jpg photo LaLaLashes2_zps867734f4.jpg
De behandeling gaat van start met het precies afplakken van de onderwimpers. Gedurende de gehele behandeling dienen je ogen namelijk gesloten te blijven, omdat er met een bijzonder sterke lijm gewerkt wordt en natuurlijk wil je die mooie nieuwe wimpers niet in je wenkbrauwen terugvinden. ;) Daarop volgt een grondige reiniging van de wimpers. Natuurlijk betreed je de salon al zonder enige oogmake-up, waarna je wimpers alsnog grondig ontvet en gereinigd worden. Nadat je wimpers helemaal schoon zijn, worden ze goed doorgeborsteld met een ‘spoolie’, zodat een prachtig gesepareerd resultaat gegarandeerd is. Als al deze stappen doorlopen zijn, is het tijd voor ‘the fun part’: Het aanbrengen van de wimpertjes! Dit wordt met grootse zorg en aandacht voor detail gedaan en is een waar precisieklusje. Tijdens de La La Lashes behandeling werken de dames van The Luxury Floor met wimpers van drie verschillende lengtes voor het mooiste en wederom meest natuurlijke resultaat. Deze wimpers worden voorzichtig op en tussen je natuurlijke wimpers geplaatst, zodat je eigen wimpers en je nieuwe wimpertjes perfect blenden en er geen verschil meer tussen deze beide te zien is. Dit proces duurt een kleine drie kwartier, waarin er zo’n 150 wimpertjes per oog aangebracht worden, waarna je nieuwe ‘set wimpers’ een kwartiertje mag drogen. Eenmaal helemaal gedroogd wordt het tape onder je ogen voorzichtig verwijderd – iets wat ik jullie heb onthouden: traanogen alarm – en mag je langzaam je ogen openen om het oogverblindende eindresultaat te bewonderen. En echt, wauw… Ik had niet durven dromen dat de La La Lashes zó mooi zouden worden! Mijn wimpers zijn langer dan ooit tevoren, zwarter dan de nacht, mijn eigen wimpers zijn haast onzichtbaar en ze zijn gewoon zo mooi! Ik word wakker en ik ben simpelweg compleet en ready to go. Instant glam effect? Check!

 photo 1991d4dabd6311e2a31922000a1fbcdc_7_zps34a999e4.jpg
Met de La  La Lashes creër ik een  Hollywood-waardige glamour-look in een paar minuten:
Basic gezichtsmake-up (foundation, blush & wenkbrauwpotlood), een beetje zwart oogpotlood
en een rode lipstick... Vavavoom!
I’m la la love my La La Lashes, that’s for sure! <3 Wat een magie heeft de lieve Anastasia verricht aan mijn wimpers. Waar ik voor de behandeling door leven ging met dunne, korte en lichtbruin gekleurde wimpertjes ben ik nu voorzien van een geweldige vavavoom lashes! Spoel zeker eens terug naar het begin van de video waarin de tape aangebracht wordt (rond 02:36 min.) en vergelijk dat dan eens met het resultaat bij 09:31 minuten! Wauw, wauw en nog tienduizend keer wauw! Als ik de gehele vrouwelijke wereldbevolking één ding cadeau mocht doen, dan was het een La La Lashes behandeling! Geloof me, meer superster dan dit ga je je niet voelen! ;D

Wil jij nu ook jezelf optimaal verwennen en vier wekenlang als een ware Hollywood-ster door het leven gaan? Waag je dan eens aan de La La Lashes (€ 49,- bij The Luxury Floor in Maastricht) en hey… Neem het me niet kwalijk als je verslaafd raakt aan deze luxe hé? 

Een hele dikke knipoog met wapperende wimpers, 

Joyce

Ps. Dankjewel lieverds van The Luxury Floor voor jullie geweldige service!  
 I couldn't be happier! Pssttt... Liken jullie de FB-page van The Luxury Floor al?

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio