Review: P2 Sand Style Polish Illegal

dinsdag 28 mei 2013

 photo f4ef3dd4-fe5d-4029-80e7-af7339b4e490_zpsd32a243a.jpg
Ik kan mijn ogen niet geloven: De zon schijnt! Opeens begint het bij mij te kriebelen… Ik moet nog een vakantie boeken, die akelige laag eelt mag echt wel eens van mijn voeten af en oh dat epileerapparaat moet ook nog getest worden! En dan die nagels, handen en voeten brrr! Het lijkt wel alsof ik ze nooit uit hun winterslaap bevrijd heb. There’s only one thing left to say: “Mani & pedi time!” In mijn zomerse mood kon ik niet anders dan deze P2 Sand Style Polish uit mijn collectie vissen. Ik bedoel: De combinatie zomer en strand, die is heilig! Ben je benieuwd wat ik van deze nieuwe trend vind en of het P2 nagellakje deze zonnige dag compleet heeft gemaakt? Lees dan zeker even verder! - Pssttt... Wel pas als je heerlijk in de tuin geploft bent met een lekker drankje in je handen hé?

 photo 22335abf-7275-4c60-ad52-6f2b6a7e7c17_zps275651ed.jpg
De P2 Sand Style Polishes zijn natuurlijk gebaseerd op de allernieuwste trend op nagellakgebied: Zanderige lakjes! Nagellak met een grove korrel erin, waardoor het lijkt dat we tijdens onze manicure een frisse duik in de oceaan hebben genomen. O.P.I. startte deze trend begin dit jaar met hun speciale Liquid Sand Polishes en gelukkig ging het dupe-alarm al snel af! Ideaal voor de budgetbeauties onder ons – present! – die deze nieuwe trend een kans willen geven, maar er niet meteen een tientje voor neer willen tellen. Toen ik deze P2 dupe tegenkwam in een mooi frambozenrood kleurtje kon ik de verleiding dan ook niet weerstaan. I just had to try it!

 photo 25cdac5d-1b37-4fdd-a7e0-8cd263cff839_zps163779d8.jpg
And so I did! Vol verwachting bracht ik een laagje aan op zowel mijn vinger- als mijn teennagels, matchy matchy! Aanvankelijk zag ik nog niets speciaals gebeuren. Yes, ik bracht een mooi en bijzonder goed dekkend frambozenrood lakje aan, maar als je me verteld had dit simpelweg een hele mooie glitterlak was dan had ik je ook geloofd. Het enige wat me opviel was dat het lakje errrrg dekkend was, terwijl de substantie ietwat jelly aandeed. Bijzonder! Een korte Youtube-video verder blikte ik eens terug op het resultaat en oh my… What happened? Opeens vond er een strandfeestje plaats op mijn nagels and I didn’t even noticed! Mijn nagels hadden ze kleur van een romantische zonsondergang en de structuur van het zandstrand waar ik momenteel zo naar verlang. Just gorrrrgeous! En dan nog zo'n heerlijke bijkomstigheid: Wat droogt dit magische goedje snel! Binnen no time ben je all done en klaar voor de zomer. Geen uren droogtijd en zelfs een topcoat hoef je niet aan te raken. Wat een ontdekking, heerlijk!

De P2 Sand Style Polishes kosten maar – houd je vast! - € 1,95 per stuk en zijn verkrijgbaar in zes prachtige kleurtjes bij de Duitse drogisterijen, zoals DM. Ik mocht van mezelf maar één kleurtje uitzoeken, maar nu verlang ik toch echt naar meer… 'Sandy' lakjes zijn helemaal goedgekeurd hier op Pretty Brilliant HQ! Nu nog ontdekken welk strand ik deze zomer onveilig zal maken en onder welke zon ik mijn zomertintje verkrijg! ;D

Wat vind jij van deze 'sandy' trend? Ik spot een zomerse must-have!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio