♥ Video: P&G Beauty Indian Summer Event & Unboxing Goodiebag ♥

vrijdag 24 mei 2013


Een Indian Summer, een heerlijke lange, broeierige nazomer, daar kunnen we op dit moment alleen maar van dromen! Maar alsjeblieft, laat eerst ‘the real deal’ maar eens arriveren! Waar blijven die temperaturen waarbij we tot laat in de avond drankjes kunnen doen? Groen licht gegeven wordt voor onbeperkt ijsjes eten? Er altijd een excuus is om te ‘barbeknoeien’ – did I really say that out loud? Hello summer, we’re waiting for you! Gelukkig wist P&G Beauty de pijn te verlichten en brachten zij die geliefde indian summer naar ons toe… met een fantastisch event! Het Indian Summer Brand Event, waarbij bloggers verzameld werden en onder het genot van een hapje en een drankje meer te weten kwamen over de nieuwigheden van mooie merken zoals MaxFactor, Aussie, Wellaflex en Mexx! And guess what? Ik nam jullie mee!

 photo DSC_1352_zps83e5440e.jpg

Aussie Queen Bee Rachèl Louise: “That girl can sing!”

Het Indian Summer Brand Event ging van spetterend van start onder de heerlijke klanken van zangeres en Aussie Queen Bee Rachèl Louise begeleid door broerlief. Oh dames, doe mij een plezier en please check her out! You’ll love her! Wat een stem en wat een power. Sinds ik haar live gehoord heb, kan ik echt geen genoeg krijgen van haar muziek! Waarom had ik haar nog niet eerder ontdekt? Na dit geweldige private concert, waar ik jullie gedeeltelijk van heb mee laten genieten en ik ook zeker nog even van na genoot, was het de hoogste tijd om weer in de wereld van beauty, fashion en lifestyle te duiken! Let’s go!

 photo MaxFactorRedLips_zps3f4594f3.png photo DSC_1366_zps740d75c5.jpg photo DSC_1368_zps5796eb5d.jpg

Red lips & new exoticism bij MaxFactor

Te beginnen bij de presentatie van MaxFactor waar de mooie Marie Sophie Steenaert, make-up artist van Max Factor, twee make-up looks voor ons voorbereid had. Deze looks sloten precies aan bij de huidige catwalktrends, maar waren – zoals we van Marie Sophie gewend zijn – prachtig vertaald naar een draagbare look. De twee looks waren zeer verschillend: Aan de ene kant zag je de moderne versie van een China Doll met haar matte huid, strak gezette eyeliner en statement rode lipjes en aan de andere kant was het Braziliaans carnaval met exotische kleurtjes op een draagbare manier! Beide looks zijn natuurlijk in een handomdraai thuis te creëren met de nieuwe producten van Max Factor, die vanaf juli 2013 te koop zullen zijn bij drogisterijen. Of ik me aan de ware exotische look ga wagen? We shall see! Marie-Sophie heeft me in ieder geval laten vallen voor de wonderen van red lips...

 photo WellaflexWorkshop_zps82915438.jpg 

Tips & tricks van hairlegend Sascha Breuer

Wellaflex heeft achter de schermen de afgelopen tijd flink ‘geklust’ aan de formules van hun haarsprays en lanceerde onlangs de Wellaflex Fine Mist Hairspray collectie. Zo zijn de haarspraymoleculen 30% kleiner geworden dan we van de traditionele hairspray gewend zijn, waardoor haarspray zich niet langer enkel aan de oppervlakte van het haar hecht, maar ook dieper doordringt voor langere fixatie én een natuurlijk effect. De ‘workshop’ van Wellaflex werd gegeven door de ontzettend sympathieke Sascha Breuer, international Wellaflex stylist. De eerste tip die hij ons meegaf was dat we nooit en te nimmer de haarspray té dicht op ons haar te richten. “Keep a little distance ladies!” Een product kan ten slotte nog zo goed zijn, het is aan ons om het juist te gebruiken! Hetzelfde geldt trouwens voor mousse, Sascha’s tip: “Druk haarmousse nooit plat en wrijf het zeker niet uit tussen je handen. Wil je ervoor zorgen dat je mousse echt goed zijn werk doet? Spuit dan een hoeveelheid ter grootte van een golfbal op je hand en haal daar een kam (geen borstel!) door heen. Zo wordt de mousse goed verdeeld door je haar en weet je zeker dat je geen vettig of ‘hard’ haar zult krijgen!”

Na deze tips van de experts ging Sascha over op zijn haar-demonstraties. Hij creëerde twee looks op zijn modellen; een visgraatvlecht met ombre hair én een volumineuze high ponytail. Natuurlijk werden we ook tijdens deze tutorials voorzien van de nodige tips en tricks – “Nooit maar aan één kant touperen! Voor het beste resultaat toupeer je altijd eerst de ene kant van de pluk en dan de andere, om en om, en blijf je dit proces herhalen totdat je tevreden bent met het resultaat.” – die ik zeker op mijn harde schijf opgeslagen heb. Ik bedoel: Tips van een professional die enkele dagen geleden nog het haar van sterren zoals Anne Hathaway en Selena Gomez stylede… die moet je ter harte nemen!

 photo Braunworkshop_zps3ba44c21.jpg
Epileren à la Barbie

Nu we haar en make-up gehad hadden, was het tijd om de – ahum – ongewenste harige lichaamsdelen onder handen te nemen. Niemand minder dan Ana Rodriguez introduceerde precies daarom maar al te graag de Braun Silk-Épil 7 aan ons! Het nieuwste apparaat in de wereld van epilady’s dat op met maar liefst 40 pincetjes ervoor zorgt dat jij deze zomer heerlijk smooth tegemoet ziet! Wat zo fijn is aan dit apparaatje is dat er in de kop massagerollertjes ingebouwd zijn, zodat je huid meteen na het epileren nabehandeld wordt, en daarbij is het zowel ‘op het droge’ als in de douche of in bad te gebruiken. Oh, én de te epileren haartjes hoeven maar 0,5 mm ‘lang’ te zijn. Da’s een zandkorreltje dames! Nu, móét ik er wel aan geloven… Binnenkort zal ik maar eens de douche in duiken met dit lieflijke glitterige monstertje. Om de Braun workshop compleet te maken, kregen we onder het motto ‘R.I.P. jeans’ tevens een workshop ‘hotpants pimpen’ van fashion-styliste Samara Beesemer. Zij liet ons zien hoe je eigenhandig in een handomdraai een galaxy hotpants of een hip etnisch shortje creëert. Want hey, je kunt jezelf wel pijnigen, maar dat resultaat mag dan ook gezien worden!

 photo Aussieending_zpsb844faea.jpg 

Sugarsweet streetart bij Aussie

De middag kwam tot een einde bij Aussie, het vloeibare goud uit Australië - if you ask me. Dit geweldige feel good cosmetica-merk van Australische komaf brengt speciaal voor deze zomer drie Limited Edition Street Art Designs uit van hun besteller; het 3 Minute Miracle Mask. De bijzondere hippe verpakkingen werden dan ook met trots onthuld in de Aussie Street Art Lounge, waar een graffiti artist zich uitleefde op een waar Aussie kunstwerk. In zijn werk wist hij het relaxte, onbekommerde en spontane Aussie gevoel te vangen en hij schroomde dan ook niet de producten daadwerkelijk te gebruiken in het proces. Met de LE-deep conditioners zorgde hij voor diepte in zijn werk én vulde de ruimte zich met de to die for bubblegum geur van dit roze goedje. Hmmmmm!

Overloaded met nieuwe inspiratie, informatie én een enorm goed gevulde goodiebag verliet ik na een fruitig drankje, een gezellig praatje met mede-blogsters en de P&G ladies de IJbox te Amsterdam. Klaar voor een monsterlijke treinreis – Waarom dacht je dat ik de prijzen uit mijn hoofd kende in de video? ;) – om daarna te dromen van Australische stranden, wapperend haar met de geur van bubblegum dat perfect op z’n plek blijft en oh picture perfect make-up à la Marie Sophie. Zzzz….
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio