♥ Collective shoplog #1: Accessoires & Beauty || Ted Baker, Primark, Kardashian Beauty, Rituals ♥

vrijdag 14 juni 2013


Na weken van deadlines, massa’s literatuur doorspitten, tot in de late uurtjes werken en vooral véél uren achter mijn laptop doorbrengen, is het zover: Mijn zomervakantie is begonnen! En geloof het of niet, ik kon het niet laten hoor. Ik moest en zou het huis verlaten en lekker die-hard shoppen! Met een goede reden natuurlijk. Ik bedoel: Mijn summer holiday staat letterlijk voor de deur. Nog maar een paar nachtjes slapen – nog maar 9 om heel precies te zijn! – en dan laat ik ons grijzige Nederlandje achter om te genieten van het stiekem veel mooiere Portugal! Olá sunshine, olá kip piri piri, olá prachtige baaien, olá wit zand en haaaaaaai veel te zoete toetjes! 

Maar wacht eens even… Zo’n vakantie is het beste excuus wat je kunt hebben als vrouw, want al die leuke nieuwe kledingstukken en zomerse beautyproducten, die heb je echt ‘nodig’ toch? Toch? – Sta me bij please! – So that’s what I did en natuurlijk mogen jullie meegenieten van het ‘resultaat’! Vandaag deel 1 van mijn shoplog, geheel in het teken van beauty en accessoires als opwarmertje voor het tweede deel dat barst van de zomerse fashionaankoopjes. Enjoy my loves! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio