♥ Olá Portugal & helloooo summer holiday! ♥

zondag 23 juni 2013

Olá chicas! Op het moment dat jullie dit lezen pak ik óf verwoed nog mijn koffer in en hoop ik dat ik onder die akelige 20 kg blijf óf ik duim al flink dat Ryan Air ook vandaag veilig zal opstarten, vliegen en landen! Jullie begrijpen het al… I’m off to Portugal! Samen met Sebas ga ik acht dagen lang genieten van zon, zee en strand. Portugese zoetigheden en Zara sales voor mij, een snorkeltocht en massa’s zeevruchten voor Sebas! Kortom: Dit móét gewoon een heerlijke vakantie worden! Benieuwd wat ons plan de campagne is? Let’s tell you more (voordat ik nog één keer mijn koffer ga controleren)!

Onze hotelkamer in Parque das Laranjeiras! <3 De hartjeskusjes 'did the job'! 
Bueno. Vandaag vliegen wij dus naar Faro om vanuit daar acht dagen lang de mooiste baaien en natuurparken van de Algarve te bewonderen. H-e-e-r-l-i-j-k! Zodra we landen op Faro Airport begint de reis pas echt, want vanuit daar is het tijd om op zoek te gaan naar de huurauto. Als er een ding vereist is in de Algarve, dan is het namelijk wel een fijn autootje met airconditioning. So we booked one! Eenmaal in onze ride, “een Peogeotje of iets dergelijks” zo spreekt de heer des huizes, vertrekken we naar ons eerste hotel van die week. Parque das Laranjeiras in Villamoura, waar we drie dagen lang mogen genieten van een luxe suite mét bubbelbad. Daarna gaat de reis westerlijker verder en zijn we vijf dagen lang de bezitters van een appartement in Alvor, genaamd Luna Alvor Bay. Whoop, whoop, verandering van spijs doet eten toch? En verandering van slaapplek laat heerlijk dromen... Erm. And so we go!

Reisverslagen, vlogs (oeps, zei ik dat nou echt?), foto’s en veel meer leuks… dat houden jullie uiteraard tegoed van me! Internetverbinding is namelijk geen zekerheid of beter gezegd: van Sebas mocht ‘free Wi-Fi’ deze keer een niet per sé een vereiste zijn voor een fijne vakantie. En gelijk heeft hij, afkicken zal ik! Ofwel: Elk klein momentje dat ik een McDonalds spot zal ik ernaartoe racen om toch stiekem even te Instagrammen (vindt hij helemaal niet zo erg, ook Sebas geniet van jullie overvloed aan ‘hartjes’) ;D! Mij op reis in de gaten houden? Je volgt me hier: @JoyceNafzger!

Maar voor nu, hasta la vista baby! See you on the other side! ♥

Pssttt... Heb jij nog tips voor heerlijke eettentjes, malls, mooie stranden? Slinger ze gerust in de comments! Elke suggestie is van harte welkom!


 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio