Review: Rituals Happy Buddha Foaming Shower Gel & Fortune Scrub

woensdag 12 juni 2013

 photo DSC_1345_zpsab062cf7-1_zps55529829.jpg
Producten die spontaan een glimlach op je gezicht toveren? Oh yes please! Geïnspireerd door de lachende Buddha die 1100 jaar geleden in China leefde en ook vandaag de dag nog symbool staat voor geluk, bracht Rituals onlangs de Laughing Buddha Body Care Collectie uit. Een lijn vol heerlijk zomerse producten met de frisse geuren van mandarijn en yuzu in een fel oranje verpakking! Natuurlijk was ik maar al te graag testpersoon voor deze heerlijke lijn en wreef volgens het ritueel meerdere malen over mijn buik in de hoop op eeuwig geluk!

 photo 9b07bed6-f933-4492-bc21-0c48a3bb6fec_zpsdfac5f06-1_zps0a4962b8.jpg
De Laughing Buddha Body Care Collectie van Rituals werd eind mei 2013 gelanceerd en bestaat uit 8 heerlijk verfrissende en energieke producten die barsten van de citrusvruchten. Kortom, deze lijn is precies wat we nodig hebben tijdens de warme zomerdagen! Rituals bracht deze Body Care lijn uit met als doel blijdschap, geluk en optimisme te verspreiden just like Buddha did en dat is zonder twijfel gelukt! Voor jullie testte ik twee producten; de Happy Buddha Foaming Shower Gel Sensation en de Fortune Scrub. Twee producten om lekker mee te nemen onder de douche en je huid helemaal summer-ready mee te krijgen!

 photo DSC_1340_zpse0073ef6-1_zps341c1208.jpg

Happy Buddha Foaming Shower Gel Sensation (€ 8,00 – 200 ml)

De schuimende douchegels van Rituals zijn inmiddels een ware must-have geworden op het gebied van lichaamsverzorging. Everyone loves them! Waar er allereerst een dotje gel op je handen belandt, verandert dit in aanraking met je huid in een zacht en romig schuim. Hmmm! Niet gek dat Rituals aan hun Laughing Buddha collectie dan ook met plezier een Foaming Gel Sensation toevoegde. Als ik de geur moet omschrijven, komt er één duidelijke geurassociatie bij me op. De geur van Happy Buddha doet me denken aan de prachtige sinaasappelboomgaarden in Spanje, waar de licht zure geur van de groeiende sinaasappels en het door de zon opgewarmde gras zich mengen. De geur is fris, zurig, opwekkend en geeft je dat heerlijk zomerse verfrissende gevoel. Dat verfrissende gevoel voel je dan ook heerlijk terug op de huid. Waar de geur zich opent met een verrukkelijke citrusgeur, een mix van mandarijn en yuzu, ruik je langzaam maar zeker steeds beter een hintje menthol of pepermunt, dat je huid heerlijk verkoelend laat tintelen. Zo is (vooral) wakker worden wel errrrg fijn!
  
 photo DSC_1405_zpsfde1db53-1_zpsb7b0d869.jpg
 photo a639b136-5f27-46ff-b850-75fae1d21d68_zps7c3bccbc-1_zps6b9d8f98.jpg

Fortune Shower Cream Scrub (€ 10,00 – 150 ml)

In de zomer moeten onze huidjes natuurlijk silky smooth uitzien. Weg met die stoppels, weg met die dode huidcellen: Wij willen stralende, glanzende, gebruinde en heerlijk gezonde huidjes! And guess what? De Fortune Scrub is hét middeltje dat ons helpt dit gewenste resultaat te bereiken. Net als de showergel ruikt deze scrub heerlijk verfrissend, citrusachtig maar bevat hij ook een lichtelijke ‘goodmorning-kick’. Kortom; Minstens zo fijn! De scrub bevat kleine, maar redelijk stevige scrubdeeltjes die verstopt zitten in een rijkelijke douchecrème, waardoor je huid niet alleen goed onder handen genomen wordt, maar ook meteen wordt voorzien van de nodige voeding en verzorging. Het moge duidelijk zijn, deze citrusbom mag mee in mijn koffer! Dag scheerbultjes, dag ingegroeide haartjes, dag dode huidcelletjes en hai heerlijk huidje!

 photo DSC_1348_zpsa173ce4a-1_zpse420a94b.jpg
Houd jij van citrusgeuren, van pittige scrubs en van een hintje freshness in je doucheproducten? Of heb je veel te veel moeite met wakker worden, just like me? Dan zijn de Laughing Buddha producten en jij voor elkaar gemaakt! Zelfs ik, als standaard voorstander van fruitige, zoete of juist warme geuren, ben helemaal overtuigd van deze oranje wondertjes. Nu maar hopen dat Sebas – citruslover in “huid en haren” – ze niet al te snel erdoorheen jaagt! Go Laughing Buddha!

Wat is jullie favoriete lichaamsverzorgingproduct voor deze zomer? Oh en voor ik het vergeet: Upload een foto die jou van oor tot oor laat glimlachen op de Rituals actie-site onder de mom van "What makes you smile"! Share the joy!

De Laughing Buddha Collectie is vanaf mei 2013 te koop bij Rituals filialen, warenhuizen en via de webshop Rituals.com.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio