♥ Still in love with… my chambray! ♥

zondag 2 juni 2013

 photo CollageChambray_zps191920f2.jpg
Chambray’s – beter bekend als: jeansblousejes… Ik had nooit gedacht dat ik ermee weg zou komen! Maar guess what? Ik zou niet meer zonder mijn Only jeansblouse kunnen! It’s just so surprisingly versatile. Geloof het of niet: Een jeansblouseje kan altijd. Ben jij een rock-chick? Style je chambray dan met een skull top of een band t-shirt. Ben jij meer in to de bohemian vibe? Combineer je jeansblouse dan met etnische prints of zelfs een on trend maxi-dress. Óf ben je girly-girly-girly girl just like me? Zoek dan een exemplaartje met polkadots, pareltjes of zelfs kant en geloof me, ook jij wordt stapelverliefd op dit must-have fashion item. Nu, hoogste tijd om jullie meer te vertellen over mijn grote liefde hé?


 photo 4e1fbdda75b911e2b9da22000a1faf53_7_zpsa83bd9bf.jpg
Casual chic in Budapest: Mijn chambray in combinatie met een leren skinny & boots!
Mijn jeans-blouse en ik, wij zijn al meerdere maanden ‘gelukkig getrouwd’. In februari arriveerde ‘mevrouw’. Een prachtige light-washed en fitted jeans-blouse met een eyecatching met pareltjes en diamantjes bezette kraag. Jullie begrijpen wel dat het liefde op het eerste gezicht was. ‘Chambray’ – laten we haar voor het gemak zo noemen – en ik beleefden samen hele avonturen. Ze vergezelde me op menig tripje naar Maastricht, sleepte me door veel te lange colleges heen, samen bezochten we het wonderlijke Budapest, shopten we in Oberhausen en ook vandaag de dag nog zijn we onafscheidelijk. Chambray is gewoon áltijd goed. Door haar pareltjes is ze lief en meisjesachtig, maar door de jeansstof toch casual en stoer. Chambray heeft dan ook niet veel ‘opschmuck’ nodig. Ik draag haar het liefst op mijn leather-look skinny jeans, een simpel zwarte top, mijn rosé gouden horloge en een parelarmbandje. Perrrrfecct!

 photo e318b8c4b0a111e2bb0f22000a1fbc94_7_zps3a0e0bd6.jpg
Een jeans-blouse is hét ideale kledingstuk voor al je shoppingtrips.
Makkelijk voor al je 'pas-avonturen' en toch veryyyy stylish! ;D
Zo droeg ik mijn 'Chambray' onlangs naar een shoppingtrip naar Oberhausen!
Mijn jeans-blouse shopte ik enkele maanden geleden al op Sans-Online – een van mijn favoriete webshops ever! – en draagt de naam ‘Only Rock It Fitted Pearl Shirt’ (artikelnummer: 15075958 - € 39,95). Deze exacte blouse kan ik niet meer terug vinden, máár ik zag wel heel wat geweldige andere Rock It Fitted Chambray’s van Only de revue passeren – psstt… laat me een polkadot exemplaartje over please! Zo kwam ik een basic chambray tegen, maar ook een mouwloze blouse met studs voor de echte rock-chicks, mijn blouse maar dan met versiersels op de borstzakjes en… mijn favoriet: een polkadot chambray die nog afgeprijsd is ook, so cute!

Shoppen op Sans-Online blijft wat mij betreft een feestje! Je vindt er bekende en heerlijk betaalbare merken zoals Only, Vero Moda, Villa, Object, Mexx en Esprit en zeker in de sale kun je er geweldig je slag slaan. Vooral hun assortiment aan jurkjes en dames truien is bij mij groot favoriet! Oh én de verzending is geweldig: Bij een bestelling van meer dan € 25,- zijn de verzendkosten helemaal gratis en als je bestelt voor 16:00 uur heb je je nieuwe liefde de volgende dag al binnen.

Chambray's, ik ben fan! Et toi?
Heb jij al een exemplaartje aan je garderobe toegevoegd en hoe style jij 'm?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio