Dress up for summer!

vrijdag 5 juli 2013

 photo Collagesummerfashion_zps26dbf3d7.png
Het is weer eens een typisch Nederlandse zomer: bewolkt, koud en nat. Niet gek dan ook dat veel mensen de zon opzoeken in het Zuiden van Europa. Daar is het op dit moment wel lekker warm en flaneren de dames alweer een paar maanden in leuke zomerjurkjes en shorts over straat. Echte summer fashion hebben we in onze Nederlandse straten nog niet kunnen spotten, maar we blijven hoopvol! Een voordeel is dat in veel winkels en online kleding zoals bij Bulls & Birds de summer sale is begonnen. Prachtige zomerse kleding kun je nu scoren voor een leuk prijsje! Daarom hier een overzicht van de zomertrends die we hopelijk snel in Nederland zullen zien. Als de tropische zomer ook ons nog bereikt!


 photo FlowerPrintCollage_zps299e1f8f.png 


Bang om bloemenprintjes te dragen? Bekijk deze video van stijlicoon Wendy van Wendy's Lookbook eens!

Flirty flowers
Bloemenprints zijn al tijden populair! Veel broeken en leuke blousejes zijn dan ook voorzien van mooie prints met felgekleurde of juist pastelgetinte bloemen. Deze meisjesachtige trend is niet alleen een lieflijk, maar kan ook heel chique ‘gedragen’ worden door de flowerprint te combineren met een zwart item. Draag bijvoorbeeld een zwarte rok met een gebloemd blouseje. Draag de rok op taillehoogte en stop het blouseje erin. Laat vervolgens de blouse met plooien over de rand van je rok vallen. Een paar stijlvolle pumps eronder en you are ready to go! All glammed up! 

 photo Bohocollage_zps6adf34d6.png
Boho style
Deze stijl zien we steeds meer. Eerst waren het vooral de ‘alternatieve’ meiden die zich deze stijl aanmaten, maar inmiddels weten ook de fashionista’s de franjes, natuurtinten en de prints te waarderen én te combineren. Boho is een mengelmoes van hippies en indianen, op een lieve ‘festival-achtige’ manier. Steek je haar op met vlechtjes en zoek sieraden met veren en kraaltjes bij je outfit om je boho look compleet te maken.

 photo 15a86cd1113e1b003331c577b2f29527_zps21f14012.jpg 
Cat Eye Sunglasses
Een van de opvallendste trends die terug is van weggeweest zijn de Cat Eye zonnebrillen. Deze typische brillen zijn heel herkenbaar voor de jaren ’60. Beroemde fashionista’s zoals Jessie J en Rihanna hebben deze brillen afgestoft en in een nieuw jasje gestoken. De opvallende zonnebrillen worden dan ook vaak gespot met een opvallend montuur vol met diamanten, glitters en prints.

Maar voor nu, fingers crossed... Opdat we al deze geweldige kledingstukken volgens de laatste summer trends zo snel mogelijk uit onze kasten mogen toveren! ;)

Wat is jouw favoriete summer trend?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bulls & Birds
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio