Play for Hope: 81 holes voor het KWF!

zaterdag 13 juli 2013

 photo PlayforHopeheader_zpsffd7220e.jpg
Morgen bundelen Sebastian Dresen (le petit ami) en Martijn van Oosterhout (partner in crime a.k.a. le best friend) hun krachten en spelen zij golf voor het goede doel! Samen zullen zij op Golfclub Brunssummerheide van zonsopgang tot zonsondergang zoveel mogelijk holes spelen voor het KWF Kankerfonds. Zo hopen zij op een sportieve manier een prachtig bedrag te kunnen overhandigen aan het KWF, dat gebruikt kan worden voor verder onderzoek naar kanker(bestrijding). Natuurlijk steun ik dit initiatief van harte en graag breng ik het dan ook hier onder de aandacht!

 photo PlayforHope_zpsefa8b1e5.jpg
Wil jij meer weten over Play For Hope of de jongens zelfs ondersteunen? Morgen ben je de gehele dag welkom op Golfclub Brunssummerheide om de beide heren aan te moedigen, maar ook elke (kleine) financiële bijdrage voor het KWF Kankerfonds wordt nog met open armen ontvangen. Doneren kan via de officiële website! Please do!

 photo 4087e1c2eb9b11e2be7722000a1cbc97_7_zps8ea86568.jpg
Voel jullie vrij om op de Play For Hope website óf hier in de comments (Sebas en Martijn zijn ook vaste bezoekers haha!) de jongens een hart onder de riem te steken! Morgenvroeg om 05:30 zal het startschot gegeven worden en rond 19:15 zullen de laatste 9 holes gelopen worden vanaf Geel 1! Natuurlijk ben ik van de partij en ik heet dan ook eenieder van jullie welkom – tussen de slagen door is er vast tijd om te kletsen! ;)

Voor nu wens ik de jongens in ieder geval massa’s gooooood luck, een goede nachtrust (you’re gonna need it!) en een geweldige dag toe morgen! Ik kan nu al niet wachten het eindbedrag op de cheque te zien verschijnen! Go go, Play for Hope!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio