Review: China Glaze Flip Flop Fantasy

zondag 21 juli 2013

 photo DSC_18862_zps1f834ecc.jpg
Neon koraal in een nagellakpotje? Say whut? Gimme, gimme, gimme! Deze zomer is koraal namelijk wat de klok slaat in ‘Joyce-land’! Maar… Waar ik al genoeg brave koraalkleurtjes in mijn nagellakcollectie verzameld had, ontbrak hun neonkleurige zusje nog. En waar, oh waar zou ik dat nu vinden? In China Glaze’s geliefde Flip Flop Fantasy natuurlijk! Een feller dan felle oranje-roze lak, die chalkboard-achtig aandoet en mat opdroogt. Come to mamma!

 photo DSC_18832_zpsc2bc009e.jpg
Oh, wat was ik blij toen ik deze kleur ontdekte! Credits voor deze ontdekking gaan geheel naar de lieve Evelien van Honeypopland, die mij tijdens onze shoppingtrip laatst uitgebreid vertelde over haar nieuwste Ebay-bestelling (this polish included). En wie beter te raadplegen voor cosmetica-aanraders dan een collagea-blogster? Toen ik thuiskwam, duurde het dan ook niet lang voordat ook ik Ebay op dook op jacht naar dit pareltje. Ik kwam, ik zag en ik rekende af. Kaching! Nu was het alleen nog wachten geblazen en hopen dat het lakje nog vóór het einde van onze zonnige dagen zou arriveren. De crime van Ebay shoppings! Deze week was het dan ook eindelijk zover. De postbode kwam (bij de buren) en mijn altijd goedmutste buurman overhandigde me met een sarcastische glimlach het bubbeltjespakketje: “Hier, je nieuwe nagellak!” Oeps, hij had me door.

 photo DSC_18892_zps4c7412f1.jpg
Veel gras liet ik er dan ook niet groeien... Ik wilde mijn nagels graag ‘subito’ neonkoraal kleuren! Ik bedoel: Zonniger dan nu gaat het niet worden toch meisjes? And so I did. Laptop open, Youtube-videootje op de achtergrond, Trind systeem als basis en Flip Flop Fantasy to finish it off! Laat ik voorop stellen dat de kleur echt prachtig is! Fel, ‘vibrant’, sprekend en bijna glow in the dark. Precies zoals ik gehoopt had! Daarbij is het gewoon precies de kleur die je verwacht en is hij heerlijk dekkend – zeker voor een neon nagellak. Het enige probleem waar ik tegenaan stuitte, onder veel ‘argh’s’, is dat de lak een vreemde substantie heeft. Als krijtverf, if you know what I mean. Je moet de lak redelijk dik aanbrengen, omdat je anders gaten en strepen krijgt en dat is natuurlijk het laatste wat je wil bij je summer manicure! De lak heeft dan ook, door deze substantie en ondanks de fijne ‘pigmentatie’, 2 à 3 lagen nodig en zelfs dan kun je bij de ‘aanzet’ nog gaten ontdekken - bij mijn ringvinger, voor de geïnteresseerden. Nouwie! Waar ik dus compleet head over heals ben over de geweldige kleur en de pigmentatie, laat de consistentie van de lak me in de steek! WAAROM China Glaze?!

 photo DSC_1877_zps478361eb.jpg
Maar psst… Ook al kost het me wat meer moeite om dit lakje mooi aan te brengen, I love it! Ik gooi simpelweg al mijn nagellakskills in de strijd en ben na een half uurtje helemaal vergeten hoe vervelend het lakje aanbracht. Wat mij rest is dan een heerlijk zomerse manicure die van mijn nagels afknalt! De felle kleur, de matte finish en daardoor de snelle droogtijd maken het he-le-maal goed voor de vreemde substantie. Al zou ik China Glaze graag smeken ook deze nog perfect te maken, dán was deze nagellak pas echt een feestje en zou ik ook meteen mijn teennagels meegenomen hebben haha! 

Ik kocht China Glaze Flip Flop Fantasy op Ebay hierrrrr bij Beautyzone2007.. Hier kost de lak $ 2,95/€ 2,24 met daarbij de verzendkosten van $ 5/€ 3,80! Het lakje liet zo'n twee weekjes op zich wachten! ;) Happy shopping girls!


Wat is jouw favoriete nagellakkleur deze zomer?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio