Review: NYC Expert Last Nail Polish Mint Macaroon

vrijdag 26 juli 2013

 photo DSC_18762_zps6a838041.jpg
Mint groen is hip! Waar Marie-Antoinette’s muren, meubelstukken, baljurken en zelfs gebakjes – bien sûr! – al mintgroen gekleurd waren, is de voorliefde voor mint ook vandaag de dag nog volop in leven. We love our mint greens right girls? Ik bedoel: Ik draag een mintgroene handtas, ik ben verliefd op mijn zachtgroen gekleurde jurkje (in de sidebar zie je ‘m zelfs), maar het gekst ben ik nog op mijn minty manicures! Zachtgroen gekleurde nageltjes die perfect zijn voor het voorjaar en de zomer! Toen China Glaze’s Flip Flop Fantasy dan ook haar eerste chips vertoonde, sloeg de klok weer mintgroen en toverde ik mijn all time favorite minty green nagellakje tevoorschijn… Mag ik jullie voorstellen aan NYC Mint Macaroon?

 photo DSC_18772_zpsc79bb76f.jpg
NYC’s Mint Macaroon werd - als ik me niet vergis – vorig jaar uitgebracht samen met twee andere ultiem snoeperige kleurtjes, een bubblegum roze en een lavendelpaars. Maarrrr hey, Mint Macaroon was het enige lakje dat verwees naar mijn ultieme favoriete ‘gebakje’ op aarde: De macaron! Én het lakje had ook nog de kleur van de macaronhemel… Ladurée! Jullie snappen wel dat ik deze nagellak móést kopen. And so I did. ;D (Psst, zo gaat het verdacht vaak bij mijn aankopen. Excuse-moi.)

 photo DSC_18763_zpsdd8500ac.jpg
Natuurlijk wil ik jullie dit lakje niet alleen maar laten zien, omdat ik het zo nodig moest kopen. Ik stel jullie graag aan dit lakje voor, omdat het simpelweg de perfecte mintgroen is – if you ask me. Mint Macaroon is creamy Laduréegroen en heeft slechts twee laagjes nodig om perfect te dekken. Daarbij lakt hij ontzettend makkelijk, heeft hij van nature een prachtige glans én blijft hij bij mij zeker 5 dagen zonder chip- of tipwear zitten. Do I need to say more? Als jij van mintgroen houdt en toe bent aan een nieuwe home mani, waar wacht je dan nog op? ;)

De NYC Expert Last Polishes (9,7 ml) zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor de heerlijke prijs van € 2,99. Oh, how I love my minty manicure! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio