Review: Rituals Magic Touch Body Cream

zondag 14 juli 2013

 photo DSC_1889_zps8bcee9b3.jpg
Hebben jullie dat ook: Een lijstje vol met producten waar je ultiem gelukkig van zou worden, maar je tóch nooit koopt? Redenen als “maar ik heb er al zo veel van…” of “was het maar niet zo duur…” zijn dan ook veel voorkomend. Een product dat zeker al drie jaar op dit ‘wil-ik-hebben-maar-koop-ik-toch-maar-niet’-lijstje stond, was de hemelse Rituals Magic Touch Ultra Rich, Whipped Body Cream. En als je die naam al verrukkelijk vindt klinken, dan heb je deze heerlijke crème duidelijk nog niet besnuffeld! Jullie snappen het al: Het is er eindelijk van gekomen. Ik heb ‘haar’ geshopt en aaaaah I love love love it!

 photo DSC_1886_zpsdcd9a4f6.jpg
De Magic Touch Body Cream is zeker geen nieuweling in het assortiment van Rituals! In tegendeel, dit pareltje zit al jarenlang in de collectie en is ook al die jaren al errrrg geliefd. En terecht, want oh meisjes: Hoe kun je nu niet houden van deze geur? De Rituals Magic Touch Body Cream draagt de geurnoten van ‘organic cherry en rice milk’, een combinatie die waarlijk hemels is. De rijstemelk zorgt voor een hele ‘cleane’ geur die geschikt is voor elke dag en de subtiele geur van kers maakt wat mij betreft de Body Cream geheel compleet. Verwacht zeker geen snoeperige kers, maar eerder een volwassen zachte en romantische kersengeur zoals in chique parfums – à la Valentino’s Valentina, just lovely. De geur is zeker niet leeftijdsgebonden en ontzettend geschikt voor dagelijks gebruik. Je blijft de body cream heerlijk lang ruiken, maar door zijn subtiele geur is hij perfect te gebruiken in combinatie met parfum. Hmmm, I hope heaven smells like this!

 photo DSC_1895_zps28c8e893.jpg
De crème itself is – zoals de naam al verklapt – heerlijk vol maar toch luchtig, als vers geklopte slagroom. Het is geen zware en harde boter, maar juist een luchtige crème die zich makkelijk en zuinig uit laat smeren. Een vingertopje van deze heerlijkheid is dan ook genoeg om beide armen te voorzien van een laagje body cream. De crème slaat niet wit uit, maar trekt vrijwel direct in in mijn ultra-droge huid en verhelpt zelfs mijn ‘vervellingsperikelen’. Daarnaast word ik vooral erg blij van het feit dat hij mijn huid niet irriteert. Ondanks het feit dat de crème heerlijk geurt (lees: parfum bevat) is hij alles behalve irriterend. Ik gebruik hem zelfs nadat ik mijn droge en gevoelige benen geschoren heb zonder problemen. Zelfs mijn droge huid houdt van deze body cream!

Kortom: There's one thing left to say... What’s not to love?


 photo DSC_1892_zps4b06a1a0.jpg
De Rituals Magic Touch Ultra Rich, Whipped Body Cream (200 ml) is verkrijgbaar voor € 15,- in de fysieke filialen van Rituals én online in officiële webshop. Psstt… Nu heb je écht geen reden meer om hem niet aan te schaffen! ;) Treat yourself!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio