Summer favorite: Supertrash Rainbow Bikini

vrijdag 19 juli 2013

 photo 14acb8a0de7d11e29b6422000aa80460_7_zpsef0b0ae4.jpg
Zon, zee of zwembad, ijsjes, (alcoholvrije) cocktails, bbq’s, terrasjes… Oeh yay! I love summer! En om mijn geweldige zomer tot een nog groter feestje te maken, staat er elke lente één belangrijke taak op mijn to do list: Een bikini shoppen, waar ik me niet alleen heerlijk in voel, maar ik er net zo geweldig in uit zie! Want let’s face it: De meesten van ons hebben geen Doutzen Kroes body en hier en daar hebben we echt wel wat imperfecties, but we can work with that. Ons lichaam lijkt optisch slanker door ‘strikbroekjes’ en onze kleine boezem wordt optisch vergroot door een paar lieflijke ruffles op onze bikinitop. Psttt… Ik vond mijn perfecte bikini in de Supertrash Rainbow ZigZag Bikini! Een prachtige watermeloenroze bikini in  mét ruffles en aztecprint! Let’s show off my bikini, baby!

Mijn lieve die-hard volgers hebben mijn nieuwste bikini-liefde vast en zeker al voorbij zien komen op Instagram (@JoyceNafzger)! Op vakantie in Portugal was dit Supertrash pareltje namelijk mijn grote favoriet. Niet alleen is ‘ze’ een kleurrijk feestje om te zien, ook zit ze echt heerlijk. Nog nooit had ik een bikini die van zo’n mooie, luxueze en soepele stof gemaakt was en zo mooi bleef! Waar cheap ass bikini’s - ahum… mijn hele collectie bestaat uit badkleding van dat kaliber – na een paar keer ‘uitwassen’ lang niet meer zo neon zijn en waar witte exemplaartjes veranderen in een urinekleurig verschijnsel (sorry, dat ik dit zomaar schrijf haha), blijft deze bikini gewoon mooi. Als nieuw welteverstaan. Daarbij draagt de bikini simpelweg ontzettend fijn. Hij sluit prachtig aan, het broekje lubbert niet en de cups in de bandeau zijn subtiel en vormen zijn prettig naar mijn lichaam. Ik ben groot groot groot  (oh nee, grapje ik ben toch echt maar 1,63) fan! 

 photo e14823f4df1811e2be4122000a1f9d51_7_zps91ec775a.jpg
Team neonroze aan het Portugese strand! ;D
Ben jij nu nog op zoek naar de perrrrfecte bikini? Neem dan ongetwijfeld eens een kijkje bij Supertrash! Yes, it's not the cheapest of bathingsuits you can find... maar hey, mooi zijn ze wel! De badkleding van Supertrash is verkrijgbaar bij Berger Maastricht (where I got mine, love that store!) en in de officiële webshop van Supertrash! Zelf vind ik het altijd ontzettend prettig als ik badkleding en lingerie alvorens de aankoop kan passen en bij Berger werd ik hartstikke lief en duidelijk met veel vakkennis geholpen, waarvoor hartelijk dank. Zo fijn! Dus mocht je in de buurt van Maastricht wonen? Aanrader! Oh er is momenteel een super sale gaande mhihi...

De Supertrash Rainbow Bikini bestaat uit twee losse delen: Het bandeautopje in Rose Red draagt de verkoopprijs van € 55 (nu online slechts: € 27,50) en het bijbehorende broekje kost normaal gesproken € 39,95 (nu online in de sale voor € 19,90)! Tevens zijn er van ditzelfde ontwerp een triangeltop en een strikjesbroekje verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils! ;) 

 photo 02ae97caefc311e29fc422000aeb0ba2_7_zpsbe07edda.jpg
Happy summer sunshines! Wat vind jij van mijn bikini?


Ps. Is deze manier van een bikini review een beetje fijn? :) Ik wilde namelijk niet in vol ornaat mezelf op het wereld wijde web presenteren mhihi! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio