Things that make me smile… #summeredition

maandag 8 juli 2013

 photo f7e3c341-5d32-4355-936d-5676f59dc01ewallpaper_zps8ca4d83e.jpg
Summer is here! En bij de zomer hoort natuurlijk een flinke dosis peace, love and icecream! Oh, en fel gekleurde lippen, enige shorts, koraalkleurige nagels, sexy maxidresses, iced coffee and all that goodness. Rinkelt het belletje al? Vandaag deel ik alles wat mij simpelweg gelukkig maakt! Things that make me smile...

Desserts; of we het nu hebben over ananas schepijs mét stukjes of homemade iced coffee met vanilleijs en veel te veel slagroom… Ik kijk niet op een calorietje, zeker niet als dat ene calorietje heerlijk smaakt.

Psst... benieuwd naar al mijn andere happy happy joy joy's? Read more my love! <3

 photo dewyskin_zps33ed14d4.jpg♥ Glowy, dewy en simpelweg healthy-looking skin! Ik weet het, ik weet het. Iedereen is lyrisch over de matte huidjes trend en poedert zich een ongeluk met de ‘witte poedertjes’. Maar ik? Ik word nergens gelukkiger van dan een gezond uitziende, stralende en glanzende huid! Gelukkig zijn Bourjois Healthy Mix & Rimmel Wake Me Up Foundations mijn redders in nood. Medium dekkend, makkelijk en vlekkeloos aan te brengen en die finish… Gorrrrgeous!


♥ Terugdenken aan onze heerlijke vakantie in Portugal! Ik hoorde van velen van jullie al dat jullie vakantiekriebels kregen bij het zien van mijn Portugal-vlog, maar geloof me... bij ons kriebelde het net zo hard. Ik zou zeker niet nee zeggen tegen nóg een weekje zon, zee en strand! Morgen vliegen? Pas de problème.

 photo raspberrybodybutter_zps66cea423.jpg
♥ Eetbare bodybutters! Heb jij onlangs nog een bezoekje aan The Body Shop gebracht? NIET?! Dan zit er niets anders voor je op hoor. GO GO GO! De frambozen body butter die op dit moment in de winkels ligt (afgeprijsd van € 16,- voor € 8,-) móét je gewoon hebben – als je van snoepig zoete geurtjes hebt ten minste. Wandelend framboosje for life and lovin’ it.

 photo c0bef5ef-69aa-47bd-a5f0-cb6fef92d066wallpaper_zpsfaa7a233.jpg
♥ Eindelijk weer shorts, jurkjes, playsuits en bikini’s uit mijn kast kunnen toveren! Met hierbij de nadruk op ein-de-lijk. Ik bedoel: Mijn zomergarderobe is gewoon véél leuker dan mijn winterse collectie, dus waarom mag ik deze dan maar zo weinig dragen? In die korte tijd die ik heb moet, zal en wil ik zoveel mogelijk van die enige summer shoppings showen!

 photo 7664dc7cdc3811e2855d22000aeb0d0e_7_zpse6210b24.jpg
Bright lips! Waar mijn gezichtsmake-up gedurende de zomer zo clean mogelijk is (met véél Sleek Rose Gold weliswaar), pak ik graag uit met bold lips. Als koraal op het menu sta, grijp ik maar al te graag naar de nieuwe Bourjois Colour Boost in Peach on the Beach – práchtig koraal en een voedende glossy substantie, die heerlijk aanbrengt – en als ik ‘all for it’ ga met fuchsia is Kardashian Beauty’s felroze Joystick mijn ‘man’. Later meer over deze geweldige producten in mijn Holiday Essentials Haul - now uploading! ;)

Wat maakt jou en ce moment een happy hippo? Let me know in the comments below!

Voor dit artikeltje liet ik mijn inspireren door all time favorite bloggers Nenz & Kelly!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio