♥ Video: Holiday Essentials #summer2013 ♥

woensdag 10 juli 2013


Ah dames, is het niet heerlijk? Eindelijk is het dan toch echt zomer én daarmee bedoel ik: Zonneschijn in overvloed! Het perfecte excuus om elke avond te bbq’en, meerdere ijsjes per dag te nuttigen – “Had jij niet vanmiddag al een ijsje?” “Erm, nee? Waar heb je het over?” – je leukste zomerkleren uit de kast te toveren en je niet druk te hoeven maken om je make-up. Ik bedoel: Hallo van nature prachtige huid mét een zongebruind tintje! Mijn vakantie moge er dan ook wel op zitten, al genieten we daar nog heerlijk van na met mijn vlogs ;), maar ik weet dat velen van jullie nog de ‘verre zon’ op gaan zoeken de komende tijd. Vandaag deel ik dan ook met veel liefde mijn Holiday Essentials met jullie! Een video waarin ik alle heerlijkheden die mijn vakantie tot een nog groter feestje maakten voor jullie ‘op een rijtje’ zet of nou ja, het is eigenlijk simpelweg een gezellige video van 17 minuten… Oeps! Anyhow, enjoy my loves! <3

Nieuwsgierig naar een van de genoemde producten, lees dan gerust eventjes verder... 

♥ GETOONDE PRODUCTEN: 
 • Balea Volumen Shampoo Kirsche & Jasmin
 • Rituals Fortune Scrub
 • Sóley Gloey Scrub
 • Hawaiian Tropic Water Resistant Sun Lotion SPF 30
 • Colgate Max White One Toothpaste
 • The Body Shop Raspberry Body Butter
 • Victoria Secret Midnight Dare Eau de Toilette
 • Ray Ban RB3044 Aviator Small Metal 019/4B 
 • The New Black Subculture Contemporary Neons Nail Polish Set
 • Catrice Meet Me At Coral Island Nail Lacquer
 • Catrice Camouflage Cream
 • Etude House Baby Doll Puff
 • Khroma/Kardashian Beauty Kourtney’s Kardazzle
 • Bourjois Healthy Mix Foundation 53 Beige Claire
 • Max Factor Wild Shadow Pencil 15
 • Essence Get Big Lashes Waterproof Mascara
 • Sleek Rose Gold Blush
 • Bourjois Colour Boost Peach on the Beach
 • Essence Stay With Me Lipgloss My Favorite Milkshake
 • Kardashian Beauty Joystick Shocking Pink
 • Inglot Sleek Cream 108
Wat is voor jou een absolute holiday essential? 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio