♥ Vlog: Pretty Brilliant goes Portugal #1 #holidayinthesun ♥

donderdag 4 juli 2013


“Honey, I’m homeeeeee!” Yes, dat horen jullie goed, ik sta weer op Nederlandse bodem! And guess what… Ik wil te-ru-hug naar het mooie Portugal! Oh my, wat was het heerlijk om een week lang niet anders te ‘moeten’ dan simpelweg genieten. Genieten in de puurste zin van het woord! Acht dagen lang maakten we de Portugese Algarve onveilig, van Faro tot het uiterste puntje van Europa Sagres. We sliepen in twee verschillende hotels, die allebei even fijn waren. We zagen de meest oogverblindende baaien, een prachtig helderblauwe zee, wilde dolfijnen en oh, we aten behoorlijk veel lekkers! Perfect holiday much? Pssst! Natuurlijk nam ik jullie mee op reis! In meerdere delen haal ik met jullie mijn holiday memories op, zucht… Bring me back. Now! Enjoy the vlog sunshines! <3


 photo 4f856361-f5f8-4177-a4e6-910f30a61d4ewallpaper_zpsaba1164f.jpg
In deel 1 van mijn Holiday in the Sun Series zie je het vertrek, de luxe die Ryan Air je biedt tijdens een vlucht – kuch (oké, I’m just kidding) - en een samenvatting van onze eerste drie dagen in de omgeving van Vilamoura! Van havens tot baaien, van worteltaart for breakfast tot een van de mooiste golfbanen van Europa (dat wilden jullie áltijd al zien toch?) en van mijn roze droomhuis tot een roomtour in het eerste hotel waar wij overnachtten. Kortom, entertainment alom met een heerlijk tropisch muziekje! Couldn’t go wrong with that, could I?

Heb jij nu stiekem al tropische vakantiekriebels gekregen? Is Portugal niet prachtig? 
En hey, waar gaat jouw reis deze zomervakantie naartoe?


Oh & PS. Graag nodig ik jullie van harte uit ook gebruik te maken van de hashtag #holidayinthesun! ;D Zo komen al onze holiday memories, prachtige zonsondergangen, overloads aan voedsel en jaloersmakende gebruinde huidjes samen op één plek! Share your holiday joy!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio