Online Shoppen bij Street-One (& Outfit-ideeën!)

zaterdag 17 augustus 2013

 photo Schermafbeelding2013-11-13om161815_zps4f6f4b02.png
Street One! Ken jij het merk al? Mocht je het niet kennen, laat me dan vandaag iets meer erover vertellen. Street-One is namelijk een van die tijdloze 'altijd-goed' kledingmerken. Daarmee wil ik zeggen Street-One kwalitatief goede casual kleding aanbiedt voor een redelijke prijs en niet uit de markt weg te denken is. Ze dragen zelfs met trots en geheel terecht de titel 'één van de succesvolste young fashion merken voor vrouwen'. Echter hoor je naar mijn idee nog te vaak een merk als Street-One "meer geschikt is voor je moeder"… Oeps, niet is minder waar. Vandaag aan mij de taak om het tegendeel te bewijzen, Street-One maakt namelijk echt kleding voor álle leeftijden!

 photo VirtualFittingRoom_zps69dad4a3.jpg
Street-One is in Nederland nog niet helemaal ontdekt en dat terwijl Street One  top kwaliteit aanbiedt voor nét iets minder geld dan de alom bekende casual merken – score! In Duitsland en Oostenrijk daarentegen is Street One al jaren een waar begrip en zoals dat vaak is met gevestigde merken wordt ook Street-One steeds jonger en hipper. En hey, de Street-One webshop heeft ook nog eens bijzonder fijne voorwaarden… Gratis levering vanaf een bestelwaarde van € 24, dagelijks nieuwe items én gratis retourneren, daar worden wij blij van! Shopcomfort op en top! Ook bijzonder leuk is de Virtual Dressing Room! Benieuwd hoe de door jou uitgekozen outfit 'aan' staat? Druk dan bij je favoriete items op het rode paspopknopje et voilà: Een model showt jouw outfit!

Om jullie te laten zien dat een klassiek kledingmerk als Street-One ook aantrekkelijk kan zijn voor dames van onze leeftijd, heb ik eens flink gebrowsd in hun online webshop. En tot mijn verrassing – yes, ook ik ben af en toe bevooroordeeld - weet dit merk heus wel wat er momenteel helemaal hip is! Zo kwam ik naast skulls, zelfs een top met galaxy print tegen. Als dat niet ‘jong’ is! ;) Oh en van kant en shiny pailetten zijn ze bij Street-One ook zeker niet vies! Ik stelde dan ook twee (naar mijn idee) gave outfits samen die alvast helemaal najaarsproof zijn. Want, let’s face is, de herfst ligt op de loer. Excuses genoeg om  outfits samen te stellen met een gave sweater en warme jasjes lijkt me!

Outfit 1: Biker Chic for Autumn
Outfit 1 is een stoere, maar naar mijn idee toch erg vrouwelijke outfit – kant verricht wonderen voor dat beetje feminity -  die me meteen ‘in the mood’ voor de herfst brengt. Waar de prachtige burgundy skinny jeans me doet denken aan de bladeren die langzaam de prachtige herfstige kleurtjes aannemen, herinnert het bronzen kant op de trui me aan de zonneschijn die weerkaatst in regenplassen. Prachtig! Verder maakt een stoer bikerjack met subtiel geplaatste studs de outfit helemaal af én een leren jasje is perfect voor dat ‘overgangsweer’. Niet te warm, niet te koud en toch errrrg stylish verantwoord. In deze outfit mag je, zelfs in vieze herfstige buien, gezien worden!

Outfit 2: Black Widow meets Bronze Goddess
Als jij houdt van tijdloos zwart in het najaar, probeer het dan eens te combineren met een mooie metallic tint. Zo draag in het liefst het gehele najaar mijn geweldige nepleren skinnies, maar wil ik niet veranderen in een black widow. Gelukkig kun je het gothic-effect vermijden met het toevoegen van deze geweldige bronskleurige top. Prachtig toch die mix van metallics? Maak de outfit af met een Chanel-look-a-like Bouclé jasje (my favorite!) and you’re ready to go! Chic met een edge, just how I like it!

Wil jij nu, hopelijk naar aanleiding van dit artikel, ook eens een kijkje nemen in de collectie van Street-One? Surf dan vandaag nog naar de officiële webshop van Street-One en laat je verrassen door het mooie aanbod aan kleding! 


Happy shopping girls!

Dit artikel komt voort uit een samenwerking met Street One
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio