♥ Personal Update: Life is treating me well! ♥

dinsdag 27 augustus 2013

 photo PersonalUpdateCollage_zps62814efa.png
Als het leven een feestje is dan mag je dat best van de daken schreeuwen toch? Of er in ieder geval een personal update aan wijden, in mijn geval! Het is namelijk waar: De laatste tijd valt alles op z’n plek! Over een week begint mijn derde en laatste jaar aan de universiteit, vanaf 1 september is Pretty Brilliant officieel mijn bedrijf, Sebas en ik maken van woensdag tot vrijdag nog heerlijk last-minute een tripje naar Newcastle en iedereen om me heen is gewoon bijzonder leuk. Om mijn blijdschap te delen vandaag een (zo kort mogelijke) personal update met gezellige foto's natuurlijk. Enjoy cupcakes!

 photo 69b305fe0bd011e3a73522000a1faf50_7_zps350c36de.jpg

Pretty Brilliant is officieel mijn bedrijf!

Als je me volgt op een van de vele social media kanalen is het je vast niet ontgaan: Afgelopen week maakte ik mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel definitief en veranderde Pretty Brilliant van een hobby-blog zomaar in een eenmanszaak. ‘Mijn’ eenmanszaak om precies te zijn, aaaaah! Al tijden overwoog ik deze stap te zetten, maar elke keer als ik aan een inschrijving dacht, kwamen er doemscenario’s in me op. Ze zagen me al aankomen bij de KvK… Negentien jaar en het idee een bedrijf te beginnen hahaha! Gelukkig was niets minder waar en ging alles heel voorspoedig! En wauw, wat voelt het ergens ook goed om van iets waar ik gewoon ontzettend gelukkig van wordt mijn ‘baan’ te maken. Ik ben elke dag weer onvoorstelbaar blij met het feit dat mijn schrijfsels gewaardeerd worden en zelfs geld waard blijken te zijn! Wat een droom en dat allemaal dankzij jullie... A 'ginormous' thank you to all of you little sunshines! <3

 

Mini-Cruise naar Newcastle

Om de vakantie goed af te sluiten, móésten we (Sebas & ik) nog eventjes het land uit – althans: dat hebben we onszelf wijsgemaakt! Al tijden zagen we de DFDS mini-cruises naar Newcastle voorbij komen op internet voor een paar tientjes en nu gaan we het gewoon heerlijk doen. Met een super aanbieding van Peter Langhout reizen vertrekken we woensdagavond naar Newcastle om donderdag de stad onveilig te maken en vrijdag met zeebenen weer in IJmuiden aan te meren. Ik kijk alvast onwijs uit naar ons tripje, ook al is het extreem last-minute en heb ik nog helemaal niet de ‘we-gaan-nog-even-op-reis-mindset’! Het wordt voor ons allebei onze eerste (weliswaar kleinschalige) cruise en we zijn alvast heel benieuwd. Als jullie trouwens nog tips hebben voor bezienswaardigheden of shopadresjes (!) in Newcastle, dan hoor ik het heel erg graag. Het wordt tevens mijn eerste keer Engeland en ik kan niet wachten Boots en Superdrug onveilig te maken, maar ik heb geen idee wat ik nu echt in MOET slaan! Dus mocht je tips hebben, ik hoor het heel graag! Wie kan ik immers beter om advies vragen dan mijn mede beautylovers? (Pssst... Zou ik nog Geordie's tegen het lijf lopen?)

 photo 853fb470e1cd11e29c4222000a9e071d_7_zps47be28b7.jpg
Onze 'back to school' gezichten zijn er ongeveer zo uit... ;D

Back to school

“Back to life, back to reality” is vanaf volgende week weer de orde van de dag… Ik kan het bijna niet geloven, maar het is toch echt waar: Dit jaar ga ik (hopelijk) afstuderen aan de Universiteit van Maastricht! Wat vliegt de tijd toch hé? Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik jullie vertelde dat ik geslaagd was en ik een artikel over mijn diploma-uitreiking schreef en dit jaar moet ik me gewoon alweer wagen aan het monster dat men ‘scriptie’ noemt. Onvoorstelbaar! Ik begin mijn schooljaar met een minor Kunst, Cultuur en Musea. Ik ga me wederom verdiepen in de wereld van kunst, het cultuurbeleid in Nederland en de musea die we rijk zijn. We zullen zien wat dit brengt! Na deze minor volg ik nog twee blokken mediacultuur, mijn specialisatie, en mag/moet ik me volop storten op mijn bachelorscriptie. Ik bereid me alvast voor op een ware achtbaan, wish me luck!

 photo 119f01680c0e11e3953222000a1f912e_7_zpsfeab0638.jpg
Je suis très contente! :)
Whoei… en zo zijn jullie weer helemaal op de hoogte! Ik geniet al drie maanden van mijn zomervakantie (en heb er nog lang niet genoeg van, om heel eerlijk te zijn), dus de langdradige college’s en kurkdroge kunstgeschiedenis zullen me vast niet al te makkelijk afgaan. ;) Ik kijk in ieder geval alvast met een grote glimlach terug op mijn zomer. Van de droomvakantie in Portugal tot de tijd die ik eindelijk weer met mijn vriendinnen door kon brengen, van de gezellige bbq’s tot de overvloed aan zonneschijn en van het schandalige aantal Italiaanse ijsjes dat ik verorberd heb tot alle activiteiten die ik van mijn to-do list afgestreept heb – zoals bloggen! It was one lovely summer, that's for sure! <3


Hoe was jouw zomer en waar kijk jij met een glimlach op terug?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio