Review: Dr Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads

zondag 4 augustus 2013


Een prachtige, zijdezachte en (licht) gebruinde huid… Daar droomt iedere vrouw tegenwoordig toch van? (Sneeuwwitjes met geweldige bleke huidjes uitgezonderd natuurlijk. Ik bedoel: Een porseleinen huidje is helemaal hip!) Echter is het overmatig blootstellen van de huid aan direct zonlicht niet de beste manier om je zomerse tintje te onderhouden en is zonnebanken à la 2013 helemaal uit den bozen. Als wij vandaag de 'perfect tan’ willen bereiken, helpen we de natuur en onze huid gewoon een handje: We bruinen zonder zon! Dat de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads bijzonder geliefd zijn in Hollywood en omstreken zal dan ook niemand verbazen! Deze doekjes werden zelfs bekroond met de Allure Best of Beauty Award. Kortom: Must. Test. Now!

 photo DSC_1945_zps9136ca16.jpg
Bruinen zonder zon. Ikzelf ben ik vaak toch nog ietwat huiverig voor. I can’t help it, maar toch zie ik vaak bij bruiningsmiddelen al gauw het oompa-loompa ofwel Jersey/Geordie Shore effect voor me. En het laatste wat ik wil, is een teint à l’orange! Doe mij maar gewoon een zo natuurlijk mogelijke en vooral ook egale bruine tint. Geen vreemd gekleurde ellebogen, voeten of handpalmen, maar gewoon mooi bruin! En yes, wat betreft oranje ellebogen spreek ik uit ervaring. Helaas. Ik wil simpelweg graag een tintje alsof ik net terugkeer van een zonvakantie, terwijl ik eigenlijk nog in het vliegtuig moet stappen en nog niet veel zonnestralen gezien heb (of in mijn geval: om dat heerlijke ‘net-terug-van-vakantie-gevoel-te-behouden’).

 photo DSC_1943_zps27897cbc.jpg
De Dr. Dennis Gross Alpha Bèta Glow Pads zijn echter meer dan een zelfbruiner alleen. De doekjes beloven wonderen – en psstt… maken deze wonderen nog waar ook! Naast dat de pads zorgen voor een egale tint, te danken aan vitamine D, micro-DHA en soja proteïnen, werken ze ook anti-aging. Echter wilde Dr. Dennis Gross niet alleen voor een gebruinde huid zorgen, maar ook voor een mooi verzorgde, gehydrateerde en egale huid. Zo werden er alpha- en beta hydroxyzuren toegevoegd om al onze kleine huidprobleempjes op te lossen. Deze hydroxyzuren verkleinen poriën, verwijderen mee-eters en verhelderen pigmentvlekjes. Ik zeg: Go Dr. Gross!

 photo DSC_1941_zps705dd1b1.jpg
Maar nu ik alle wonderlijke ‘verkoopspraatjes’ heb gedeeld, is het natuurlijk aan mij om mijn kritische beautyblogger-mening in de groep te gooien hé? Will do, madames! Drie woorden: “Ze zijn goeeeeeed!” De Alpha Beta Glow Pads zijn  oprecht perfect! Waar ik jarenlang bang ben geweest voor elke wijze van zelfbruinen, verklaar ik mezelf nu voor gek. Ik bedoel: I’m hooked! Oh, en ik ‘weiger’ (overstatements zijn mijn specialiteit) nog enig ander zelfbruiningsmiddel op aarde te proberen, want gosh wat zijn de Glow Pads makkelijk, snel en fijn en wat is het resultaat prachtig. Binnen no time had ik mijn hele lichaam voorzien van een vochtig laagje van deze goodness die ook nog heerlijk snel in trok en mijn huid gehydrateerd achterliet. Paar uurtjes wachten et voilà… There’s your Saint Tropez Tan

De Dr. Dennis Gross’ Alpha Beta Glow Pads zijn verkrijgbaar bij Red Carpet Queen. Hier kostten 20 stuks € 29,95, een prijs die mij enorm meeviel! De Alpha Beta Glow Pads voelen heel luxe en exclusief aan én hebben een multifunctionele werking, dus ik had ook absoluut een luxe prijskaartje verwacht, maar niets is minder waar. Iedereen kan zelfbruinen met de pads van Dr. Dennis Gross en ook genieten van een prachtige hydrateerde, egale en natuurlijk gebruinde huid! Wedden dat iedereen vraagt welk tropisch oord jij bezocht hebt?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio