Review: The New Black Subculture Contemporary Neons Miami Vice

dinsdag 13 augustus 2013

 photo DSC_1951_zps62fe5ade.jpg
Koraalkleurige nagellak, dat is één ding. Maar koraalkleurige nagellak met prachtige gouden glitters? Dat is feest! Feest op je nagels welteverstaan! En weet je wat het feest compleet maakt? Dat je deze combinatie van nagellakken simpelweg in een setje kan kopen. The New Black maakt deze Tinkerbell manicure – mag ik ‘m zo noemen? - namelijk mogelijk met haar Contemporary Neons Sets uit de Subculture collectie. Prachtige, kwalitatief goede nagellakken die ook nog perrrfect met elkaar matchen! Ik ben fan (en grootverbruiker). Zo groot fan dat ik gedurende de acht dagen in Portugal weigerde van manicure te veranderen. Ahum. Fan dus.

 photo DSC_1954_zps35e5c8e4.jpg
The New Black is nog relatief nieuw in Nederland, maar al tijden een grote hit in de Verenigde Staten. En hey, als iets goed scoort in the United States of America, dan móéten de beautylovers het hier ook zien te bemachtigen toch? The New Black is een jong, creatief merk dat je uitdaagt de hedendaagse trends te vertalen naar hippe manicures. Niet met ingewikkelde nail arts waar je een rustige hand en tientallen tools voor nodig hebt, maar met nagellaksetjes waarmee je in een handomdraai een salonwaardige manicure creëert. Van newspaper nails tot ombre nagels in jouw favoriete kleurtjes, The New Black maakt het mogelijk! 

 photo DSC_1956_zps6d0c9244.jpg
Een van de setjes waarvan ik groot fan ben – al houd ik stiekem van alle The New Black sets… Voor meer reviews, geef een gil! ;D – is de Subculture Temporary Neons Set in Miami Vice. Deze set bevat een heerlijk felle en werkelijk perfecte koraalroze kleur en een prachtige gouden glitterlak. Beide lakken zijn al fantastisch ‘an sich’, maar nog mooier in combinatie. De verpakking van The New Black lakken is simpel en modern en de flesjes zijn klein (4 ml), maar daarom onwijs handig om mee te nemen – vakantie- én handtasproof! En de lakjes? Nou, die lakken gewoon heel erg fijn! De formule is wel iets aan de dikkere kant, maar daardoor is de roze nagellak fijn dekkend in twee laagjes. En daar word ik bijzonder blij van! Van de fantastische glitter heb je maar één laagje nodig voor een geweldig glittereffect. Met één laagje stralen je nagels als nooit tevoren, maar wel op een mooie subtiele en girly manier. Kortom: Dit setje is perfect! Als je van koraal en gouden glitters houdt ten minste! Maar wie houdt daar nu niet van?

 photo DSC_1951_zps62fe5ade.jpg
The New Black Subculture Contemporary Neons in Miami Vice heeft een verkoopprijs van € 13,95 en bevat twee nagellakken (4 ml per stuk). De nagellakken van The New Black zijn altijd Tolueen, DBP en Formaldehyde vrij, zodat ze met een gerust hart te gebruiken zijn. Deze set is onder andere te koop bij John Beerens en Parfumania. Voor nail art tutorials met de setjes kun je terecht op de website van The New Black, fun to watch!

Wat vind jij van mijn heerlijk zomerse manicure? 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio