♥ Vlog: Pretty Brilliant goes Portugal #3 #holidayinthesun ♥

donderdag 15 augustus 2013


Vandaag is het zover hoor liefjes! Nog een laatste keer mogen we volop genieten van mijn droomvakantie in Portugal. Nog een keer de paradijselijke onontdekte baaien, nog een keer de mooiste roze zonsondergangen, nog een keer shoppen in een van de fantastische malls die de Algarve rijk is, nog een keer mij zien kauwen op stokbrood en nog een keer de veel te hoge golven. Uiteraard heb ik de beste 'help-ik-verzuip-momenten' gespaard tot de finale van mijn vlog-serie. Ik bedoel: Zo trouw kijken moet beloond worden toch? Ik kan niet meer doen dan samen met jullie genieten van deze 'laatste beelden' van Portugal en hopen dat ik er in the near future nog eens terug kom. I loved my summer holiday to bits and I truely hoped you've enjoyed being on this journey with us! <3 Hmmm... Waar gaat mijn volgende reis naartoe?


Krijg je stiekem nog geen genoeg van Portugal? Join the club!
Natuurlijk kun je alsnog genieten van Deel 1 & Deel 2 van mijn Holiday Vlogs!
 ;) Enjoy!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio