Collective Shoplog: Newcastle/Maastricht/London

dinsdag 10 september 2013


Shoppings, shoppings, shoppings… Dat is wat ik vandaag voor jullie ‘in de aanbieding’ heb! Voor deze haul verzamelde ik namelijk al mijn aankopen van de afgelopen tijd. De buit bestaat uit leukigheden die ik scoorde tijdens onze mini-trip naar Newcastle, tijdens mijn shopdate in Maastricht met de prachtige Dorien van Fashion-Freaks én als klap op de vuurpijl deel ik graag het geweldige cadeautje dat mijn ouders meenamen uit London met jullie - Psst... Ted Baker, psst. Kortom: Ik heb er meer dan genoeg dat ik jullie wil laten zien! Vandaag krijgen jullie behalve een overload aan nieuwe nagellakjes, ook alvast mijn eerste herfstaankopen te zien. Aan variatie geen gebrek! Zet dan ook vooral de video op de optimale kwaliteit (1080p) voor nog meer kijkplezier en bekijk onder het genot van een kopje Blueberry Muffin thee (mijn favoriet van het moment!) mijn nieuwste aanwinsten van winkels als Boots, Superdrug, Primark, Zara, Bershka en H&M. Oeps, verklapte ik alweer te veel? Anyway, anyhow: Enjoy! ♥


Wat is jouw favoriete aankoop van de afgelopen tijd? 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio