Review: Barry M Textured Nail Paint Kingsland Road

vrijdag 6 september 2013

 photo introfotobarrym_zps1169e78d.jpg
Nageltjes die in een pot suiker gedipt lijken te zijn? Cute! Gelukkig vond Barry M. die gedachte minstens zo leuk en maakten zij deze fantasie werkelijkheid met hun Textured Nail Paints! Lievige nagellakkleuren met de structuur van suikerkorreltjes. Oehlala wat een feestje. Waar ik namelijk al hield van thee, maar deze - verbazingwekkend genoeg! - dronk zonder suiker, draag ik nu de suikerklontjes mee op mijn nagels. Thee mét suiker en koekjes 2.0! En oh, zei ik het lakje dat ik jullie vandaag laat zien ook nog heel lief babyroze is gekleurd? Babyroze suikerkorreltjes… Dat kan alleen maar in ‘Joyceland’!

 photo DSC_2114_zpsb9ccc8bf.jpg
Speciaal voor de zomer – althans, dat vermoed ik – bracht Barry M zijn Textured Nail Paints uit in vier snoeperige kleurtjes. Hemelsblauw (Atlantic Road), LaDurée groen (Ridley Road), zonneschijngeel (Station Road) en het baby pink lakje dat ik kocht, Kingsland Road. Niet dat ik de andere kleurtjes niet mooi vond hoor, ze waren stuk voor stuk waarlijk prachtig, maar één structuurlakje leek me al een hele mooie toevoeging op mijn huidige nagellakstash. Ten slotte creëer je met deze lakjes niet per sé een hele alledaagse manicure, maar is een gestructuurde mani echt een eyecatcher en een kunstwerkje om te zien.

 photo barrymtexturednailpaint_zps3b45de01.jpg
Kingsland Road is echt het perfecte lievige bleekroze lakje. Echter is het duidelijk zichtbaar dat dit geen standaard glanslakje is! Op een afstandje valt deze matte, gestructureerde manicure al op, waardoor reacties als “Oeh wat draag jij op je nagels?” en “Wat bijzonder, dat heb ik nog nooit gezien!”ook zeker niet uitblijven! De structuur van de nagellak is overigens wel merkbaar bij het lakken. Je voelt de korrelige structuur als het ware op je nagel liggen. Ik moet eerlijk toegeven dat hij juist door deze structuur niet al te makkelijk lakt, maar het lakken is ook zeker niet onmogelijk. De lak is namelijk wel erg gepigmenteerd - één dikke laag voldoet - maar de korreltjes maken netjes lakken ietwat moeilijk, vooral bij de randjes. Juist door deze structuur droogt je nagellak wel razendsnel én chip- en tipwear blijft heerlijk lang uit, dus hey dat maakt wel veel goed! Met andere woorden en kort samengevat: Wil jij eens een ‘out of the box’ manicure in snoepige pastelkleurtjes? Dan zijn deze Barry M Textured Nail Paints precies wat je zoekt! 

Ik kocht mijn Barry M Textured Nail Paint in Kingsland Road bij de Engelse drugstore, Boots om precies te zijn, voor £ 3,99. In fysieke winkels in Nederland is Barry M helaas nog niet te koop, maarrrr online zijn deze mooie lakjes volop verkrijgbaar. Zo shop je een Textured Nail Paint bij Alice & Jo voor € 5,34 en bij de Make-Up Spot van lief blogvriendinnetje Chantal voor maar € 5,25! Zo haal je deze enige van origine Britse lakjes toch zomaar in huis! 

Wat vind jij van nagellakjes met 'structuur'?

Ps. I know, I know, jullie hebben nog een shoplog van Newcastle van me tegoed en ik weet dat dit lakje er alvast deel van uitmaakte! Maarrr... ik kom volgende week pas eraan toe voor de camera te kruipen, dus om jullie geduld ietwat te belonen moest en zou ik deze review al stiekem online sneaken. ;D Pssttt.. Ons geheimpje!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio