Review: O.P.I. My Very First Knockwurst

maandag 16 september 2013

 photo 1ff05bf7-5e74-4a18-97f6-197e984adcb2_zpsaa390d5d.jpg
We all love our ‘nudes’ right girls? Nude lipsticks, nagellakjes en lipglosses… – Shame on you als je in gedachten even héél ergens anders was! - Echter is het vinden van de perrrrfecte nude een ware uitdaging. Het laatste wat je wil is een grijzige dode kleur, maar te veel roze is ook zeker niet wat je zoekt. Yes, a perfect ‘nude’ is hard to find. Na lang zoeken vond ik ‘m echter… In een O.P.I. nagellakje! O.P.I.’s My Very First Knockwurst heeft misschien niet de charmantste naam, maar wel de allermooiste everyday nude-kleur. En als ik mijn holy grail op het gebied van nudekleurige nagellak vind, dan moet die gedeeld worden toch? Limited Edition of niet. (Disclaimer: Vergeef me als je verliefd wordt)

 photo DSC_2016_zpseeb9d3b1.jpg
My Very First Knockwurst is een nagellak uit de Germany Collectie die O.P.I. vorig jaar augustus uitbracht. De collectie bestond uit zeer uiteenlopende kleuren van donkere metallics en roodtinten tot (daar hebben we ‘m weer) mooie nude-tinten. Zoals dat vaak gaat met O.P.I. collecties was ook deze errrg geliefd. Het resultaat? Zwaar geplunderde O.P.I. rekken natuurlijk. Mijn zoektocht naar My Very First Knockwurst ging dan ook niet over rozen. Pas na een jaar – een JAAR! – werd ik de gelukkige eigenaar van dit lakje! En waar ik ‘m vond? Je wilt het niet weten! Op Marktplaats bij een lieve (nagellakverslaafde) dame die een kleine voorraad van dit lakje ingeslagen had. Ik kan maar één ding zeggen: Yay voor nail polish addicts die zich pas na de aanschaf van tientallen lakjes realiseren dat ze die écht niet nodig hadden. ;D

 photo DSC_2007_zpsfe89d92f.jpg
Maar goed, genoeg over mijn zoektocht. Laten we kletsen over het lakje. Daar komen jullie ten slotte voor. Eigenlijk kan ik daar heel kort in zijn: O.P.I. My Very First Knockwurst is (als je het mij vraagt) simpelweg de perfecte nudekleurige nagellak. Het is een poederige nude met een lichte roze ondertoon. Deze zachtroze ondertoon zorgt ervoor dat het zombie-effect uitblijft, maar is niet te overheersend. Daarbij zou je kunnen stellen dat dit lakje ietwat neigt naar de taupe ‘side of life’. Het is in ieder geval absoluut geen huids- of koffiecrèmekleur, maar een kleur waarbij het verschil tussen je nagels en handen nog goed zichtbaar is – big plus! Het lakje is dekkend in twee dunne laagjes en brengt probleemloos aan. En oh wat ook bijzonder fijn is om te weten, bij mij blijft hij nog 6 dagen lang (dat lees je goed!) mooi ook. Kortom: This one's a winner, als je nudekleurige nagels kan waarderen ten minste!

De perfecte nude nagellak, pardon ‘zij’ heeft een naam natuurlijk: O.P.I. My First Knockwurst is niet meer te koop, omdat deze lak deel uitmaakte van de Limited Edition Germany Collection, maarrrr… Met een beetje geluk scoor je hem wel nog online! Hopelijk heb je daarbij net iets meer geluk dan ik – wie zoekt er nu een jaar lang naar een nagellakkleurtje? – en is ‘ie snel ‘all yours’! My Very First Knockwurst werd voor de gebruikelijke O.P.I. verkooprijs verkocht, € 13,95! Dus keep that in mind als je op een verwoede zoektocht gaat. Wat je natuurlijk doet. Toch?


Wat vind jij van nudekleurige nagellakjes?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio