♥ Review: Soap & Glory Flake Away Scrub ♥

woensdag 18 september 2013

 photo DSC_2122_zps0115caaa.jpg
Een fluweelzachte, verleidelijk geparfumeerde huid… Daar kan ik ultiem gelukkig van worden! Na een lange dag in bed kruipen en voelen dat je benen helemaal ‘smooth’ langs elkaar glijden. ’s Avonds laat ontdekken dat je favoriete parfum nog net is blijven hangen. Dat zijn toch heerlijke geluksmomentjes? Mijn geheim is voor dat super smooth huidje is een stevige scrub die ook nog eens verrukkelijk ruikt. De Soap & Glory Flake Away Scrub is zo’n hemels geurende scrub en het is ook nog een snoepje op om te zien! Ik ben in de zevende hemel. Op een fluffy roze wolk. Met mijn silky smooth beentjes de lucht in, klaar om bewonderd te worden.

 photo DSC_2129_zpsffb8ef99.jpg
De Flake Away Scrub van Soap & Glory is eigenlijk – met de nadruk op ‘eigenlijk’, ten slotte bepalen wij nog steeds lekker zelf hoe we onze beautyproducten gebruiken – speciaal bedoeld voor de benen. Hij belooft namelijk je schubbige, droge benen van “reptilian” in “radiant” te veranderen onder het motto: “It might be fine if her friends are flaky, but a lady’s legs should never be.” Nu is de verpakking met deze heerlijke 60’s vibe al geweldig, maar de ingrediënten van dit hemelse goedje mogen er ook zeker zijn. De Flake Away bestaat namelijk ook nog bijzonder natuurlijke bestandsdelen. Zo is hij opgebouwd uit shea boter, suikerkorreltjes, perzikzaadolie, zeezout, druivenpitjes en amandelolie. Zien jullie wat ik zie? Een hele lijst aan verrukkelijk voedende oliën en goed scrubbende elementen. De scrub is dan ook een mengsel van een suikerscrub én een zoutscrub, waardoor hij het beste van twee werelden heeft. Deze mix resulteert in een middelgrove korrel, die ook geschikt is voor de droge en gevoelige (winter)huid. Tevens is de scrub vrij 'olie-achtig'. Niet dun en 'runny' van substantie, maar olie-achtig op een verzorgende manier. De scrub laat namelijk een subtiel olielaagje achter op je huid, waardoor bodybutter overbodig wordt en je huid prachtig gevoed achter blijft. Oh heerlijk! Wanneer mag ik weer douchen?

 photo DSC_2125_zps2c46c1f4.jpg
Maar nu: De showstopper! Die geur… Oh my gosh ladies, die geur. This scrub smells sooooo good! Op de boottocht terug van Engeland (en erna, maar nu lijk ik wel heel erg obsessed) heb ik niks anders gedaan dan aan deze hemelse substantie gesnuffeld. Echt, dit is de geur waar ik mijn hele leven naar zou willen ruiken. Perfect vrouwelijk, romantisch, suikerzoet, net een beetje fruitig, maar ook een tikje poederig. I love it to bits! Het duurde dan ook niet lang tot een geurvergelijking had getroffen. Deze scrub ruikt namelijk precies, maar dan ook echt “als twee druppels parfum” als Miss Dior Chèrie. Verleidelijk en volwassen, maar ook jong en lief. Perrrrfect gewoon. Als ik Marie-Antoinette was zou ik willen badderen in deze geur. Wat zeg ik? Ik zou een badolie, shampoo, roomspray en zelfs wasverzachter ‘eisen’ die zo hemels roken. Als de hemel geparfumeerd is, dan ruikt hij ongetwijfeld zo. It's heaven in a scrub.

De Soap & Glory Flake Away Scrub is helaas (nog) niet te koop in Nederland, what a shame. Maar echt schatjes, deze review kon ik jullie niet onthouden. Ik ben zo verliefd op dit product! Mocht je nu binnenkort een bezoekje aan Groot-Britannië en haar vele drugstores gepland hebben staan... Snuffel dan alsjeblieft even - voor mij! - aan deze hemelse heerlijkheid! Bij Boots & Superdrug wordt de Flake Away Body Polish voor £7.50/€8,78 (300 ml) verkocht. En als jullie dan ook verliefd zijn... Zullen we dan meteen een grootschalige petitie opstellen dat Soap & Glory een gehele geurlijn (inclusief wasverzachter) uit mag brengen met deze geur of draaf ik nu een beetje door?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio