Video: Opgemaakt September 2013

zaterdag 14 september 2013


Heel. Veel. Opgemaakte. Spullen. Met de nadruk op ‘Heel Veel’. Die staan vandaag in de spotlight! De afgelopen tijd heb ik namelijk niet alleen een grote schoonmaak in mijn beautykast gehouden, ook heb ik grondig producten met stiekeme laatste restjes onder handen genomen. Het resultaat? Heel. Veel. Opgemaakte. Spullen. Dus… Vandaag show ik jullie de grootste kurkdroge mascara stash ooit – hoarder alarm! – maar ook de nodige hopeloze oogpotloodjes, hele fijne maar toch echt lege foundations en aan het einde sneak ik er zelfs nog twee geurkaarsen in. Voor ieder wat wils! En al is de inmiddels alom bekende “Halloooo allemaal” weggevallen aan het begin van de video, alsnog hoop ik dat jullie volop van deze editie van mijn opgemaakt video's genieten! Veel plezier met kijken liefjes!

Welk product heb jij de afgelopen tijd opgemaakt en mis je nu al?

PS. Excuses voor de horrorfilm-proof still! Er wordt aan gewerkt! ;D

P.P.S. How do you like my new haircut? Happy new hair!!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio