♥ Vlog: DFDS Mini-Cruise Newcastle ♥

maandag 23 september 2013


Een dagje Newcastle? Leuk! Met een boot? Oeh, da’s ons nieuw! Gelukkig zijn Sebas en ik 'all for'  verrassende reisjes en geheel last-minute besloten we dan ook de beroemde DFDS Newcastle mini-cruise simpelweg een kans te geven. Met de boot van IJmuiden naar Newcastle, een dagje sightseeing in Newcastle en overnacht terug… Dat was het game-plan! Natuurlijk wilde ik jullie deze belevenis niet onthouden en nam ik jullie mee - over land en over zee! We beginnen met een gezellig autoritje, ik geef jullie een boot- en room-tour (al is dit de snelste roomtour die ik jullie ooit zal geven, be prepared hahaha!) én jullie zien bits & pieces van Newcastle. Jullie begrijpen het al, ik heb weer genoeg beelden bij elkaar gesprokkeld - waarvoor groot dank aan mijn cameraman. Mij rest slechts nog maar één ding om te zeggen: Enjoy cupcakes!

Maak jij wel eens spontane reisjes en heb je je al eens gewaagd aan een (mini)-cruise?

Psst... Wil je graag zien wat ik geshopt heb in Newcastle? Kijk dan vooral gezellig mijn veel te lange Collective Shoplog, die vorige week al online verscheen! ;D
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio