♥ Happy birthday to me! ♥

donderdag 17 oktober 2013

"Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen!"  Vooral vandaag, want vandaag op deze heerlijke grijze herfstdag vier ik mijn twintigste verjaardag! Bye bye tienerjaren en hallo 'roaring twenties'... Ik ben onwijs benieuwd wat jullie me zullen brengen! Mijn verjaardag begon in ieder geval al geweldig goed: Zo kreeg ik van Sebastian alles - maar dan ook echt alles - wat er op mijn Fall To Do List stond cadeau; van een Masterchef Australia pompoensoepgerecht tot het laatste deel van de Harry Potter serie en van een royaal gevulde theedoos tot een tegoedbon voor een Starbucks Toffee Nut Latte. Ahw, best boyfriend everrrr! Hoe verzint hij het? Ook mijn vriendinnen lieten dit memorabele moment natuurlijk aan zich voorbij gaan. Zij maakten dankbaar gebruik van de audiofunctie van What'sApp om me een Happy Birthday serenade te brengen. Lief!! Shhtt... Can you tell already? I'm the happiest birthday girl alive, deze dag kan al niet meer stuk! Maar nu, als jullie me even willen excuseren, er wacht een Prinsessentaartje op me bij het Ikea ontbijt... Have to go out & celebrate! Whiiii, it's my birthday!


Love you girls! Vieren jullie vandaag een beetje met mij mee? Cake's on me! 

Veel liefs,

Joyce
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio