Review: ACCY Gold Glitter Smartphone Case

woensdag 30 oktober 2013

 photo DSC_0252_zpsc20e673d.jpg
Om maar even schaamteloos miss Paris Hilton te quoten: “Some girls are just born with glitter in their veins”! Al is dat nog een understatement, if you ask my honest opinion. Because hey, who doesn’t love a bit of sparkle? Nu kan ik natuurlijk kiezen voor mijn zilveren glitter heels voor mijn daisy dose of glam, maar wat nu als we dit glitter-thema naar een heel nieuw level tillen? En zomaar door het leven gaan met een all glittery smartphone case? Let me lead the way ladies… Vandaag presenteer ik jullie de nieuwste showstopper in mijn smartphone cases collectie: De ACCY Hard Back Case in Glitter Yellow van Hoesjes.nl!

 photo DSC_0242_zpsfee1ab3e.jpg
Netjes verpakt binnen één werkdag in mijn brievenbus, how nice!
Hoesjes.nl is een Nederlandse webshop met een groots aanbod van maar liefst 6000 voorradige telefoonhoesjes! But there’s more: Naast het ruime aanbod is de website van Hoesjes.nl namelijk errrg overzichtelijk (je selecteert het merk van jouw telefoon, vervolgens het model en shoppen maar), de levering met PostNL is razendsnel én bovendien nog gratis ook. Bestel jij je smartphonehoesje voor 22:30 uur, dan heb je het morgen al in huis. Yes, daar word ik bijzonder blij van! Niet dagenlang moeten wachten op je bestelling, maar ervan verzekerd zijn dat je bestelling binnen no time arriveert. Love it! Ten slotte betaal je bij Hoesjes.nl met iDeal en is de webshop voorzien van een Q-shop keurmerk. Snel, makkelijk en betrouwbaar webshoppen – yiha! (Nog meer weten? Surf dan even naar de website of de Hoesjes.nl Facebook!)

 photo DSC_0248_zps13eda75f.jpg
Hoe glamourous mijn smartphone case ook is... De make-up/vingervlekken mogen niet ontbreken!
Maar nu, meer over de ‘leading lady’ van deze review: De ACCY Glitter Case. Deze ‘zakenvrouw’ moet haar nieuwe smartphone (meet my Sony Xperia Z) namelijk wel in een all grown up, volwassen, formeel en zakelijk hoesje steken. Ahum, just kidding! Een smartphone case kan, als je het mij vraagt, echt niet gek en feestelijk genoeg zijn. Als je je geliefde toestel dan tevoorschijn tovert in een openbare ruimte zorgt hij ten minste meteen voor een heerlijke gespreksstarter, ik noem; “Wat dacht je? Ik bereid me alvast voor op Kerstmis door een over de top hoesje te kopen?” “Préciés wat ik dacht, well done Sherlock!” (En ik dacht nog wel dat iedereen wist dat het bezit van een glinsterend item tot een van de eerste levensbehoeften van een vrouw behoorde.)

 photo DSC_0246_zps3c4d2385.jpg
Nu tellen de looks van mijn smartphone case natuurlijk wel mee, maar ik moet toegeven dat ik, als verstandige twintiger, inmiddels ook de praktische kant des levens ontdekt. Naast de mooie looks verwacht ik dan ook van mijn smartphone hoesje dat hij mijn telefoon goed beschermt, maar ernaast ook ervoor zorgt dat ik alle knopjes probleemloos kan bedienen. And guess what? This case has it all! Niet alleen geeft hij mijn telefoon de meest glamourous look of them all, ook zorgt hij voor de juist bescherming van mijn dierbare toestel en kan ik alle knopjes aan de zijkant ervan nog steeds goed bedienen. Win!

 photo DSC_0251_zps6fdd0772.jpg
Mijn ACCY glitter hoesje is in meerdere kleuren verkrijgbaar bij Hoesjes.nl voor slechts € 12,95. Heb jij toevallig hetzelfde toestel als ik? Neem dan zeker een kijkje tussen alle Xperia Z1 hoesjes voor meer moois. De verzendkosten zijn, zoals gezegd, geheel gratis én voor 22:30 uur besteld, is morgen al in huis. Kaching! En om maar even met een wijsheid af te sluiten (ik heb namelijk nog wel wat goed te maken, na die Paris Hilton quote): When in doubt, just add glitter… want: She who leaves a trail of glitter is never forgotten! ;) Go glitter girls! 

Hoe ziet favoriete jouw smartphone-hoesje eruit?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio