Review: The Body Shop Sweet Lemon Body Whip

zondag 6 oktober 2013

 photo DSC_2238_zps2eaceb31.jpg
Zoete, zoete, zoete citroensnoepjes waar je mond van samentrekt, maar je stiekem ook echt niet vanaf kan blijven. Precies de geur van die onweerstaanbare zoetigheid heeft The Body Shop weten te vangen in haar Sweet Lemon Body Whip. Een luchtige body lotion met citroenpitolie uit Italië en de geur van zoetzure citroentjes. Oh heerlijk! En zeg nu eerlijk? Zo’n geur kan en mag toch altijd? Vroeg in de ochtend, laat ’s avonds, zomer of winter, altijd fijn. Niet alleen hydrateert deze luchtige crème mijn huid namelijk optimaal, ook neemt hij me in een vogelvlucht mee naar die glooiende Italiaanse citroenboomgaarden… Ik weet het wel hoor: Één enkeltje “zonnig Italië waar je geweldige verse pizza's & pasta’s voorgeschoteld krijgt door niet-onaantrekkelijke Michel-Angelo’s” voor mij graag!

 photo DSC_2249_zps9822e4a3.jpg
De Sweet Lemon lijn is misschien niet de meest bekende in het assortiment van The Body Shop, maar oh wat is hij lekker! Sweet Lemon is eigenlijk de perfecte frisse, zoetzure citroengeur voor hete zomerdagen, maar gelukkig is er niemand die het mij verbiedt deze heerlijkheid ook in het najaar te gebruiken. De geur van Sweet Lemon is het best te vergelijken met de geur/smaak van zoetige citroensnoepjes. Zo doet deze geur mij elke keer weer denken aan de Napoleon Citrón, de bekende ronde bolletjes met het fizzy hart. Superzuur, maar ook net zoet genoeg om ze toch aan te durven (en stiekem nog een tweede te nemen). Jum!

 photo DSC_2240_zps200b9835.jpg
De Body Whip is het best te omschrijven als een luchtige versie van een body lotion. Door deze structuur voelt de crème heel licht aan op de huid en trekt deze ontzettend snel in. Zo werkt deze Body Whip ook errrrg goed als hand- of voetcrème door de romige doch snel intrekkende substantie én de functionele pompflacon. Ondanks deze luchtigheid gaat de Body Whip echter niet achteruit op het gebied van hydratatie. Sterker nog: Door de citroenpitolie is deze luchtige crème nog steeds heerlijk hydraterend. Hiermee kom je de winter wel door hoor!

Ik denk dat ik niet veel meer woorden nodig heb om dit product aan de man vrouw te brengen: Citrusfreaks, this one's for you! Ben je nog op zoek naar een bodylotion die snel intrekt en niet plakkerig aanvoelt, maar je huid alsnog voldoende voedt én de frisse zoetzure geur van citroen bevat? Dan ontbreekt The Body Shop Sweet Lemon Body Whip nog in jouw bodyproductenstash! En hey, zelfs al weiger je zo'n zomers geurtje in de herfst te gebruiken, dan bewaar je hem toch lekker voor komend voorjaar en snuffel je er af en toe aan voor dat "ik-ben-in-Italië-en-slurp-spaghetti-met-een-Giovanni" gevoel? Als jij het niet doen, dan ik wel. ;)

The Body Shop’s Sweet Lemon Body Whip (250 ml) is jammer genoeg nog maar tijdelijk verkrijgbaar, aangezien Sweet Lemon uit het assortiment gaat. Ondanks het feit dat dit natuurlijk onwijs zonde is, heeft dit ook een klein voordeeltje: De Body Whip koop je nu namelijk in de sale voor maar € 6. In ruil voor de Sweet Lemon lijn liggen de Honeymania producten vanaf nu in de schappen. (Sshhtt... Laten we hopen dat TBS de citroenproducten in de volgende sale gewoon stiekem weer tevoorschijn tovert, fingers crossed!)


Gebruik jij ook stiekem nog 'zomerse producten' in het najaar óf
ga jij toch echt al volledig voor die heerlijke warme, foody Kerstgeuren?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio