Review: Ugg Australia Classic Mini Chestnut

maandag 14 oktober 2013

 photo DSC_2105_zps8ed8d143.jpg
De wintermaanden bibberend doorbrengen? Ik niet (meer) hoor! Deze winter slof ik namelijk rond op mijn heerlijk warme fluffy Uggs! Yes, sinds kort ben ik de trotse eigenaresse van een paar Classic Mini’s. Geen gewoon paar Uggs echter. Mijn ‘fluffs’ – zoals ik ze liefkozend noem – zijn ook nog eens versierd met Swarovski kristallen die mijn initiaal vormen… How pretty! En geloof het of niet, nu ik 24/7 op pantoffeltjes door het leven mag gaan, weet ik het najaar nog te waarderen ook! They’re just so fluffy!

 photo UGG_zps45f118eb.jpg
UGG als merk heeft waarschijnlijk niet al te veel toelichting meer nodig toch ladies? Dit van oorsprong Australische merk is namelijk al jarenlang niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zodra de temperaturen dalen, weten we wat ons te doen staat… Onze UGG’s tevoorschijn toveren natuurlijk – met alle protesten van het mannelijk schoon van dien, maar dat terzijde. Dat UGG Australia ooit simpelweg ontstond als noodoplossing voor het ‘koude-voeten-probleem’ van Australische surfers in Byron Bay, ontgaat ons dan ook al snel. It’s the ultra comfy fluffyness that counts!

 photo DSC_2112_zpsaf34fc2a.jpg
De Classic Mini is ongetwijfeld een van de meest bekende modellen in het assortiment van UGG Australia. Volgens UGG biedt “dit lage laarsje alle comfort en stijl waar UGG om bekend staat, met een zachte inlegzool van schuim die is overtrokken met echte sheepskin, en een lichte en flexibele buitenzool van gegoten EVA, die bij elke stap geweldig comfort biedt”. Het Mini Model reikt tot net boven de enkel met een hoogte van 10 cm en is daarmee is deze klassieker een perfecte casual laars voor alledag, als je het UGG vraagt.

 photo DSC_2103_zps853d17aa.jpg
Nu kon ik maar één ding denken toen ik deze prachtig gegraveerde UGG’s cadeau kreeg – nadat ik een inwendig vreugdedansje tot in detail uitvoerde en me vijf keer uitbundig bedankte natuurlijk ;) – namelijk: “Hoe zijn ze nu echt?” Want hoe heerlijk warm en comfy ze er ook uitzien, deze ‘sloffen’ dragen wel nog steeds een aardig hoog prijskaartje.  Al lijkt dat prijskaartje de vrouwelijke wereldbevolking niet te schaden, want “ie-de-reen heeft ze”. En nu ook ik. Dus… “Hoe zijn ze nu ECHT?

 photo DSC_2108_zps7acf5499.jpg
Nou, heel eerlijk? UGG's zijn gewoon HEERLIJK! Zacht, comfortabel en warm als slofjes, maar toch met de stevigheid van een schoen. Mijn UGG’s zijn als een warme knuffel voor mijn voeten! ♥ Elke ochtend als ik ze aantrek krijg ik zo’n verrukkelijk ‘warm and fuzzy’ gevoel van binnen. Omdat ik simpelweg weet dat ik een fijne dag tegemoet zie met deze laarsjes aan mijn voeten. Ik overleef weer en wind (ook al zou het suède exterieur van deze schoen dat minder op prijs stellen – bummer!), kan kilometers afleggen zonder blaren, pijn of vermoeide voetjes en heb het ook nog eens heerlijk warm. Gevalletje “Hey I put my new shoes on and certainly everything is right” in het kwadraat. Oh en daarnaast vind ik ze stiekem gewoon nog leuk staan ook! Simpel en casual, maar daarom áltijd goed! Meer kan ik echt niet van een schoen verlangen toch? Het enige wat ik me nu nog af kan vragen is... "Waarom heb ik ze niet eerder ontdekt?!"

De UGG Classic Mini's maken onderdeel uit van de klassieke UGG laarzencollectie en dragen een verkoopprijs van € 159,95. Ze zijn verkrijgbaar in de officiële UGG Australia webshop en bij erkende verkooppunten, welke je makkelijk op kunt zoeken via de Retail Stores Finder op de UGG Australia website. De Swarovski gravering was exclusief voor pers.

Bezit jij al een paar UGG's? 

Ps. Heel hartelijk dank aan UPR en UGG's voor het 'doneren' van deze Classic Mini's! Dankzij jullie heb ik nu ein-de-lijk kennis gemaakt met deze wollige wondertjes en geloof me, ik ben overtuigd. Sterker nog, zelfs in huis weiger ik ze uit te trekken. Mijn dank is groot, maar mijn liefde voor mijn UGG's op dit moment nog groter! ;D
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio