The Autumn Tag

vrijdag 4 oktober 2013

 photo AutumnTag_zps78f32123.png
De bladeren aan de bomen verkleuren, het verbod op wollen sjaals is opgeheven en ik snotter er op los: Hallo herfst, welkom terug! Het moge duidelijk zijn… Het jaargetijde van liters rooibos thee, apple crumbles en home-made pompoensoepjes is weer begonnen en we kunnen het maar beter omarmen dan verafschuwen. Gelukkig gaf ik volgens jullie al het goede voorbeeld met mijn Fall To Do List, maar vandaag doe ik deze nog eens dunnetjes over met de Autumn Tag! De lieve Tedje van Teddlicious nodigde mij namelijk uit al mijn ‘favorieten’ van de herfst op een rijtje te zetten en met jullie te delen. And why wouldn’t I? Ik presenteer jullie: The Autumn Tag!


For autumn, what's your...

 photo 2ab3f910223411e39e3522000a9f18ab_7_zpsf9c5c9be.jpg
"Knuffelige sfeer" errrg letterlijk geïnterpreteerd... Knuffel, knuffel!

Favourite thing about it?
Het knuffelige sfeertje! <3 De drang om met een fleecedekentje in je geruite pyjamabroekje op de bank te kruipen. Romantische film in de dvd-speler, je vriend/beste vriendin tegen je aan geknuffeld, een dampend kopje thee en een doos koekjes voor je neus. Heerlijk! Al is zo’n bankhangavondje natuurlijk niet het enige knuffelige aan de herfst. Denk maar eens aan die dik gebreide shawls waar je zo lekker in weg kunt kruipen, aan pyjamabroeken (of onesies moehaha) met een stiekem badstoffen binnenkant, aan fluffy handschoenen en aan de binnenkant van mijn UGG’s. Hmmm, hoe kan ik ooit gedacht hebben dat herfst niet fijn is?

Favourite drink?
Thee en dan het liefst in vreemde, zoete smaakjes! In het najaar leef ik echt op thee. Niet op simpele darjeeling, oh nee ik ga voor Blueberry Muffin, Strawberry Cupcake, Vanille Caramel en mijn all time favorite: Minty Marocco! Al maak je mij in de herfst ook errrg gelukkig met de Starbucks specials of een simpele Vanille/Caramel Latte, jum! Zolang ik mijn handjes warm kan houden, ben ik al erg gelukkig.

 photo DSC_1406_zpsa0d1d87e.jpg 
Favourite scent/candle?
Mijn favoriete parfum voor het najaar is toch wel Miss Dior Chèrie. Zoet, lief en romantisch, maar ook warm en stiekem een beetje sexy. De geurnoten van crème brûlée in combinatie met de geur van wilde aardbeien, oh I love it! Tevens vind ik het nieuwe geurtje van Giorgio Armani, Sí ge-wel-dig lekker! Zoet door de subtiele geur van blauwe bessen, maar toch weer vrouwelijk door de meirozen en warm door de overvloed aan vanille.

Best lipstick?
Het najaar vraagt om gewaagde donkere lippen! Als onze mascara al uit gaat lopen – waterproof of niet, ik ga vaak als panda door het leven – dan kies ik wel voor een ‘bold lip’. Het liefst draag ik Rimmel’s Cutting Edge, een vampy bordeaux lipstick met een matte finish die uren blijft zitten. Effortlessly chic en complimentjes zijn gegarandeerd. Zo droeg ik ‘m pas nog in mijn Collective Shoplog (zie hier!) en toen vonden jullie 'm ook al errrg mooi!

Favourite music?
De nieuwe cd van James Morrisson om mee wakker te worden op mistige ochtenden, John Mayer's Paradise Valley om mee te treinreizen, Philip Phillips terwijl ik thuis werk en Eva Cassidy om mijn dagen mee af te sluiten. 

Go to moisturizer?
Ahum, die heb ik nog niet in huis! In de winter verandert mijn huidje altijd in een eeuwige droogte, dus een fijne moisturizer of voedende dagcrème zijn altijd welkom. Nu nog op zoek gaan naar een geschikt exemplaar! Tips zijn welkom!

Go to colours for the eyes?
Prachtige donkere smokey eyes met chocolade-bruintinten en véél (waterproof) oogpotlood!

 photo AutumnFashion_zpsb01d7fd8.png
Favourite outfit to wear?
Oh, that's an easy one: Mijn faux leather skinny jeans, UGG’s (sinds ik ze heb, weiger ik ze uit te doen!) en mijn nieuwe gestreepte H&M blouse. Daarop draag ik, zolang het nog kan, graag mijn nieuwe Primark glitterparka of ik verwissel de nette H&M blouse voor een oldschool houthakkersblouse. Met een vampy lipstick, voldoende armcandy en mijn favoriete nude nagellak zie ik de herfst met plezier tegemoet. ;D

Favourite place to be?
Mijn bed! Heel veel dekens, heel veel kussentjes, heel veel thee en koekjes en Sebas naast me, terwijl de regen op de ramen tikt. Ahw, wat wil ik nog meer?

En dat is de Fall Tag! Wat heerlijk om zo de maand oktober te beginnen hé? Laat ik dan ook vooral een paar collega-bloggers taggen. Ik tag... Alyssa, Sanne, Evelien, Anneloes en Danique! Heel veel plezier met het invullen ladies & nogmaals bedankt voor het taggen Tedje (Psst... Tot vanmiddag bij Lush)!

Nu lieve lezers, wat zijn jullie 'Autumn Favorites'?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio