♥ Video: My Birthday Presents ♥

dinsdag 22 oktober 2013


Jarig zijn is altijd al een feestje, maar als je ook nog eens verrast wordt met een explosie aan cadeaus, kaartjes en lieve felicitaties… Dan kan die onvergetelijke dag echt niet meer stuk! Want jeetje, wat hebben jullie me bedolven met hartelijke, enthousiaste en uitgebreide felicitaties! Ik wist niet waar ik moest kijken, want waar ik ook was: Iedereen leek aan me gedacht te hebben en overal kreeg ik drie dikke (virtuele) kussen! Van onze woonkamer vol familieleden tot mijn Instagram en Pretty Brilliant Facebook-pagina! In deze video neem ik dan ook de kans jullie uitgebreid te bedanken voor alle felicitaties – je hebt nog nooit zooo vaak achter elkaar dankjewel gehoord, geloof me! – en laat ik jullie gezellig mijn verjaardagscadeautjes zien! Genieten jullie even met mij mee/na?

Wat is het mooiste cadeau dat jij ooit voor je verjaardag gekregen hebt?


Ps. Zouden jullie het leuk vinden als ik de uitvoering van al mijn Fall To Do’s zou filmen in een gezellige vlog? Dus zowel het bakken van een apple crumble tot het leegslurpen van een Starbucks Toffee Nut Latte? Let me know! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio