Vlog: The Big U 6

woensdag 9 oktober 2013


Als een PR-bureau dat prachtige merken als M.A.C., Calvin Klein, Paul Smith en Ugg vertegenwoordigd een feestje houdt, dan zegt niemand daar nee tegen toch? Zelfs niet al staan daar zes uur reistijd tegenover. Waar ik het over heb? De zesde editie van The Big U, een evenement waar pers samenkomt om alle nieuwigheden van hun favoriete beauty, fashion & lifestylemerken ‘in real life’ te bewonderen. Zo dook ik in de Pepe Jeans photobooth met Lotte & Nadia, werd ik behangen met de nieuwste kettingen van Calvin Klein, veranderde ik in een indiaantje bij Marco Polo, vergaapte ik me aan de pracht en praal bij Tiffany’s en waagde ik me zelfs aan superhealthy green smoothies. Oh en als klap op de vuurpijl kreeg ik een prachtig paar Uggs cadeau! Kortom: Het was een dag om gedeeld te worden! Kijken jullie mee?

Heb jij nog moois voorbij zien komen voor op je wishlist?
Doe mij de donkerblauwe Uggs met strikjes maar... <3Ps. Sorry voor de ietwat rommelige beelden! Als jij de event wil minder chaotisch mee wil maken, bekijk dan zeker even de prachtige sfeervideo die UPR zelf schoot en..., spot de bloggers haha!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio