Review: Bobbi Brown Berry Lip Color

vrijdag 29 november 2013

 photo Bobbi_zps41f1196f.jpg
Imagine this: Een romantisch avondje voor twee. Knisperend haardvuur, een verrukkelijk diner en als dessert Crème Brûlée voorzien van het perfecte knapperige korstje. Jij bent gehuld in je mooiste little black dress, je smokey eyes zijn perfect gelukt en… je lippen. Oh je lippen, die zijn om op te eten! Deze avond draag jij namelijk de perfecte bessenrode lipstick en bij elk hapje dat je eet, merk je dat hij perfect blijft zitten. What a night! Daar dromen we toch allemaal van? En die ‘berry lips’, die staan hoog op ons herfst verlanglijstje. Laten we dan ook allemaal een momentje stilte nemen en Bobbi Brown bedanken. Zij bracht namelijk de bessentint uit die elke vrouw prachtig staat. Mag ik jullie voorstellen? De Bobbi Brown Berry Lip Color. Amen.

 photo 6cd71050-3f33-4287-8b6e-1b1e5b13819a_zps1192198b.jpg
Bobbi Brown, wat is het toch een prachtig merk! Het verhaal achter dit merk is dan ook absoluut de moeite waard om te delen. In de jaren ’80 besloot Bobbi haar koffers te pakken en af te reizen naar the city of dreams om aldaar make-up artist te worden, maar al snel ontdekte ze een ‘flaw’ in de markt. De make-up die op dat moment verkrijgbaar was namelijk maar weinig flatterend en dat terwijl Bobbi zo graag de natuurlijke schoonheid van de vrouw wilde omarmen en benadrukken. Deze ontdekking bracht haar dan ook al snel op een idee: Zij zou zelf een lipstick ontwikkelen. Zo gezegd, zo gedaan en waar ze verwachtte de eerste maand 100 lipsticks te verkopen, werden al haar verwachtingen overtroffen. Alleen de eerste dag al gingen er 100 lipsticks over de toonbank! En je raadt het al: Wat begon met een lipstick groeide uit tot een prachtig, luxe make-up merk dat nog steeds uit gaat van het idee dat de vrouw van nature prachtig is en van zichzelf moet houden zoals ze is. (Maar dan wel bij voorkeur met een flatterende lipstick op haar lippen natuurlijk!)

 photo DSC_0354_zps8fba7c09.jpg
De Bobbi Brown Lip Color in Berry maakt deel uit van de prachtige Limited Edition Rich Chocolate Collection, die Bobbi speciaal voor dit najaar uitbracht. Een collectie gebaseerd op bitterzoete chocolade en rijpe frambozen, op rijke warme chocoladetinten gecombineerd met geliefde roze- en roodtinten. Werkelijk alle items uit deze collectie zijn dan ook prachtig (met het Rich Chocolate Eye Palette als pronkstuk) en draagbaar voor elke vrouw. Zo ook de Lip Color in Berry, waarmee je in een handomdraai een prachtig klassieke en matte bessenkleurige lip creëert. De Lip Colors beloven een zachte matte finish te geven, maar tevens ook te voeden en verzachten met een infusie van vitamine C, E en bijenwas.

 photo DSC_0394_zps3e56f35d.jpg photo DSC_0400_zps3a2f130f.jpg
Want oh, wat is ‘Berry’ (zoals ik haar liefkozend noem) mooi! Niet alleen de luxueuze verpakking, maar ook de lipstick itself is echt een plaatje! Zonder enige twijfel is dit de meest sophisticated maar vooral ook draagbare berry lipstick die ik ooit gezien heb. Deze tint zal iedereen prachtig staan; of je nu de nette zakenvrouw bent die haar mantelpakje wil upgraden of juist de jonge studente die graag experimenteert met make-up, you'll love it. Door de puntige vorm van de lipstick brengt hij heel precies aan, waardoor lipliner en lippenseel overbodig worden, en de licht ‘transparante’ formule van de lippenstift zorgt ervoor dat deze makkelijk op te bouwen qua pigmentatie. En die matte finish, die zorgt voor die net iets luxere uitstraling en voor heerlijk lang draagplezier! Als jij nog een luxe-product zocht om op je verlanglijstje te zetten, dan heb je die bij dezen gevonden… What a beauty!

De Bobbi Brown Limited Edition Lip Color is verkrijgbaar in Berry en Baby Pink en draagt een verkoopprijs van € 25. Bobbi Brown is exclusief te koop bij geselecteerde Parfumerie Douglas & Bijenkorf filialen.

Berry Lips, hou jij er ook zo van?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio