Review: Catrice Liquid Metal Eyeshadow Gold ’n Roses

zondag 3 november 2013

 photo DSC_2200_zpsa18f1222.jpg
Nu de feestdagen gestaag naderen, is een overdosis aan glitter officieel geoorloofd. Van gouden smartphone hoesjes, met glitter bezaaide killer heels tot… Deze ge-wel-dig glanzende roze Liquid Metal Eyeshadow van Catrice. Een glinsterend meesterwerkje dat relatief nieuw is in het assortiment van Catrice, maar absoluut gezien mag worden. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van een chunky glitterende rose gold oogschaduw met een metallic shine? Lees dan vooral verder en ontdek Catrice Liquid Metal Eyeshadow in Gold ’n Roses!

 photo DSC_2196_zps3d5a849c.jpg
De Liquid Metal Eyeshadows van Catrice zijn echt onweerstaanbaar mooi. Niet alleen fonkelen ze prachtig, ook is het reliëf in de oogschaduws errrrg gaaf. In de oogschaduws zit een golvend patroon met een schubvormige imprint. Toen ik deze oogschaduws voor het eerst spotte, duurde het dan ook niet al te lang totdat ik de link gelegd had: De Liquid Metal Eyeshadows lijken namelijk verdacht veel op de oogverblindende en well loved Estee Lauder Pure Color Illuminating Powder Gelee Highlighter (bewonder hier!), welke Estee Lauder een tijd geleden uitbracht als Limited Edition. Een gorgeous product waar heel beauty-land van droomde (en niet alleen ’s nachts) en een flinke run op ontstond. Niet dat ik het Catrice kwalijk neem hoor. Integendeel: Een budgetversie van een gewild high-end product? I love it!

 photo DSC_2221_zps0a00b288.jpg
 photo DSC_2218_zpse42c2a06.jpg
De kleur waar ik op slag verliefd op werd, is een verbijsterend mooie rosé goud genaamd Gold ‘n Roses. In de verpakking is het een vrij koele peachy roze met een grove gouden glitterstructuur, maar op de huid is het echt de rose gold waar elke vrouw gelukkig van wordt. Hierdoor is deze oogschaduwkleur niet alleen very pretty op het gehele ooglid, vooral met een chocoladebruin of een matte taupe in de arcadeboog, ook is hij goed te gebruiken als highlighter. Of nou goed, als je het aandurft en ‘all for glitter’ bent ten minste. Ik ben gék op een grovere glitter op mijn jukbeenderen en ik geloof heilig erin dat we dit najaar best wel een extra glittertje kunnen gebruiken en dan is deze perfect. Wil je het veilig houden? Dan gebruik je hem simpelweg waar hij voor bedoeld is: Als mooie oogschaduw namelijk. Het moge duidelijk zijn dat de champagnegouden en chocoladebruine oogschaduwkleuren uit de Liquid Metal Eyeshadow lijn nu ook hóóg op mijn verlanglijstje staan… 

De Catrice Liquid Metal Eyeshadows kosten slechts € 3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in het vaste Catrice assortiment bij Kruidvat en Trekpleister.


Heb jij de Liquid Metal Eyeshadows van Catrice al getest?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio