Vlog: Persevent Max Factor Asian High-Tea

woensdag 6 november 2013


Een Aziatische high-tea? Met loempia's, dim sum en pittige dipsausjes? En al knabbelend op al deze heerlijke hapjes kennismaken de nieuwe/vernieuwde producten van Max Factor? Oh yes please, I'm in! Enkele weken geleden reisde ik, ter ere van deze feestelijkheid, dan ook af naar de Amsterdam om hier bij Woo Bros aan te schuiven. Terwijl ik hier in de watten gelegd werd met jasmijntheetjes en loempiaatjes, kwam ik meer te weten te komen over het nieuwste paradepaardje, de Max Factor CC Cream (lees mijn review hierrrr!) én een klassieker gestoken in een nieuw gouden jasje, de Max Factor Creme Puff. But hey, there's more...

Ik wilde de kennis die ik tijdens de high-tea op deed namelijk niet voor mezelf houden, maar juist heel graag met jullie delen. Vandaag bewonderen jullie dan ook niet alleen de producten, maar geeft make-up artist Marie-Sophie Steenaert je ook de nodige make-up tips & tricks. Heb jij je altijd al afgevraagd hoe je eigenlijk de perfecte foundationkleur kiest? Hoe je je foundation het mooist en meest egaal aanbrengt? Welke kwast het best werkt met de formule van jouw foundation? Hoe je op een natuurlijke manier je gezicht shapet met een vleugje bronzer? Of hoe je een pressed powder het best gebruikt om het pancake-effect te vermijden? De beeldschone Marie-Sophie vertelt het ons allemaal!  And let me tell you, she's good! Ik was zelfs zo gefocust op haar verhaal, dat ik de heerlijke hapjes niet eens vastgelegd heb. Of lag dat er meer aan dat ik simpelweg een 'foodie ben'? Anyway, anyhow:

Enjoy cupcakes!

Ben jij al bekend met de Max Factor Creme Puff
of heb je toevallig onlangs de Max Factor CC Cream aangeschaft?


 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio