♥ Win: Applepiepieces Surprise Bag ♥

woensdag 27 november 2013

 photo DSC_0357_zps16e69e7a.jpg
Stap binnen in de wonderlijke wereld van wish birdies, pirate pearls en wonder pills… en wees welkom bij Applepiepieces! Dé webshop voor handgemaakte feel good jewelry, waar je meteen helemaal happy (maar ook net iets te hebberig) van wordt. Applepiepieces is echt een wolk van een webshop en het kindje van de lieve Mariko, die er eigenhandig voor zorgt dat allerlei mooie duurzame materialen verwerkt worden tot unieke geluksbrengers met een symbolische waarde. Om jullie ook kennis te laten maken met deze fantastische happy goodies verloot ik vandaag dan ook wel iets heel bijzonders: Een Applepiepieces Suprise Bag! Een glimmende felroze giftbag vol met Applepiepieces beauty’s die zomaar van jou kan zijn…

Natuurlijk verloot ik deze Surprise Bag niet zomaar! Het werd namelijk de hoogste tijd om jullie weer eens in het zonnetje te zetten. Want geloof het of niet, altijd weer sta ik ervan versteld hoe intelligent, lief, creatief, ruimdenkend, prachtig en vooral ook gewoon hoe fantastisch leuk jullie zijn! ♥ Zelfs nu mijn blog op een laag pitje staat, staan jullie voor mij klaar en volgen jullie me als nooit tevoren. Zo kan ik nog steeds niet geloven dat ik inmiddels de 2.000 Youtube-volgers ben gepasseerd en dat ook de Bloglovin-teller bijna de 800 followers aantikt. Misschien mag het dan wel niet altijd zo lijken door mijn inactiviteit (sorry, life got in the way!) it truly means the world to me! Heel erg bedankt!

Maar nu, meer over de geweldige prijs natuurlijk! En omdat geen ander zo mooi kan spreken over de pareltjes van Applepiepieces, laat ik maar al te graag Mrs. Applepiepieces herself aan het woord: “De Surprise bag is één grote verrassing, je weet nooit wat je krijgt. Het kan één of meerdere stukken zijn uit een eerdere óf huidige collectie, een ontwerp waar er maar één van is of iets wat je totaal niet verwacht. Spannend spul dus uit de Applepiepieces-schatkamers, je krijgt meer dan waar voor je geld.” Heerlijk toch? Ik ben zó benieuwd wat verstopt zit in dit roze tasje! 

 photo DSC_0364_zps532d9482.jpg
Kans maken op de Applepiepieces Surprise Bag (t.w.v. € 19,95) doe je als volgt: 
An extra shot on happiness:
  • Wil je extra kans maken op deze prijs? Dat mag! Voel je dan vrij om over deze winactie te tweeten en zorg ervoor dat je zowel Mariko (@Applepiepieces) als mij (@JoyceNafzger) noemt in je tweet. Happy days!
That’s it girls! Christmas started early this year, ho ho ho! De winactie loopt tot dinsdag 10 december 2013, waarna ik zo snel mogelijk contact op zal nemen met de ‘lucky lady’. Dus nu, hup hup hup: Snel voldoen aan de voorwaarden en dan fingers (en tenen, dat ziet toch lekker niemand in je dikke 'cosy socks') hoopvol crossen! Ik duim met jullie mee!

All the best of luck my loves!!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio