♥ Au revoir 2013 & Bonjour 2014! ♥

dinsdag 31 december 2013

 photo HappyNewYear_zps27bbfd2f.jpg
2013 was zonder enige twijfel een feestje! Ik reisde als een ware avonturier door Europa; bibberde in Budapest,  dook in de Europese politiek in Straatsburg, zong uit volle borst Supercalifragilisticexpialidocious in Newcastle, kreeg een zomers tintje in Portugal en genoot van romantisch Parijs. Ik werd omringd door lieve mensen die me onvoorwaardelijk steunen en altijd weten te verrassen. Ik begon aan mijn laatste jaar van de universiteit en bereikte de ‘roaring twenties’. Ik at schandalig veel zoetigheden - zonder enige vorm van schaamte. Ik kocht het schattigste baby-konijntje ooit. Oh en tussen al die activiteiten door startte ik ook nog op mijn negentiende een eigen bedrijf! Het mag dan ook met recht gezegd worden dat ik de achtbaan die 2013 genoemd wordt met een glimlach afsluit en uitermate nieuwsgierig ben naar wat er in 2014 voor mij in de sterren staat! (Een bachelor-diploma s’il vous plait!)

Graag maak ik van deze (cliché-matige) gelegenheid dan ook gebruik om even een paar goede voornemens in de groep te gooien. Zelfs al houd ik me er niet aan, groot dromen kan nooit kwaad. Wie weet komen je wensen nog uit ook? Don’t be afraid to dream a little bigger darling!

 photo Bonjour2014_zps49bae76e.jpg

In 2014 zou ik graag…


  • Een citytrip naar New York plannen
  • Mijn bachelor-diploma Cultuurwetenschappen in de wacht slepen
  • Plannen maken voor een eigen huisje met Sebas
  • Een nieuwe pretty lay-out voor Pretty Brilliant lanceren (working on it!)
  • Focussen: Beter één ding perfect uitvoeren, dan half werk verrichten
  • Meer bloggen, omdat mijn blog en mijn lezeressen me gelukkig maken
  • Gewoon genieten! 
Wat zijn jouw goede voornemens?

Happy New Year! 

Let's make it a good one!

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio