Music: My Christmas Playlist

woensdag 25 december 2013

 photo ChristmasPlaylistCollage_zpscff84d4a.jpg 
Wat is er fijner dan tijdens je Kerstonbijt/lunch/diner te genieten van een Christmas Playlist? Dat deze kant en klaar aangeleverd wordt natuurlijk! Zie het als een mini kerstcadeautje, want vandaag deel ik al mijn favoriete Kerstnummers; van happy upbeat pop-nummers tot jazzy takes op de klassiekers en van de golden diva's tot guilty pleasures. My Christmas Playlist has it all! Er zit dus vast wel één tune tussen waar ook jij en al je familie-leden gelukkig van worden. Bieber voor het kleine zusje ("Oh no, she didn't!), Beyonce voor mamsie en Josh Groban voor pappa! Merry Christmas baby!


Wanneer zijn Coca Cola commercial-nummers nou niet geweldig leuk? I love them! Voor wie 'm zich vaag herinnert: Dit is het nummer van de reclame, waarbij de wereld in een 'snow globe' gevangen is en het geshake van Santa Clause voor bijzonder schattige scenario's zorgt!


Zonder enige twijfel een 'Guilty Pleasure' gevalletje, maar daarom niet minder leuk! Ik weet zeker dat ook de niet-Beliebers Mistletoe stiekem mee kunnen neuriën. Zo niet, dan neem ik die taak graag op me: "For youuuuu, shawty with youhouuuuu!"


Nog zo'n fijne meezinger: "Christmas" van Michael Bublé. Al moet ik daarbij vermelden dat de hele cd van Bublé bijzonder fijn is. Bublé helpt ons de gure wintermaanden wel door!

Wie kent The Polar Express nog? We zijn hem inmiddels misschien wel ontgroeid en hij was allicht altijd al ‘somewhat cheesy’, maar ik hou van Josh Grobans Believe. Dat kan je toch eigenlijk ook echt niet kwalijk nemen hè? Magisch mooi!


Geen Kerstmis is compleet zonder een prachtig vertolkt Ave Maria voor mij!  En als de drop dead gorgeous Beyonce zich dan waagt aan zo'n klassieker… Dan mag 'zij' zeker niet ontbreken in mijn Christmas Playlist. What a beauty!

Wat is jouw favoriete Christmas Classic?

Happy Holidays sweetiepies! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio