Review: L’Oreal Paris Sublime Soft Micellair Water

vrijdag 13 december 2013

 photo DSC_0399_zps443f39ea.jpg
Confession time girls! Hoe gek ik ook ben op getut met mijn make-upjes, ik háát het verwijderen ervan. There I said it: Ik heb een ware hekel aan de-make’uppen! Het 's avonds laat verwijderen van mijn daily make-up simpelweg niet mijn favoriete bezigheid. Het liefst wil ik dan zo snel mogelijk snuggly in bed kruipen, maar wel de volgende ochtend ontwaken met een mooi verzorgd en gereinigd huidje. Gelukkig heb ik nu eindelijk het middeltje gevonden dat dit mogelijk maakt. Bless the Lord! Erm, L’Oréal dus! Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor het Sublime Soft Micellair Water and let me tell you: It’s gooooood!

 photo DSC_0406_zps3447169d.jpg
Micellair water. Als één term in 2013 vaak genoemd is in beautyblogland, dan is het ‘micellair water’ wel! Laat ik alsnog een laatste keer vertellen wat een het nu eigenlijk is en wat het daadwerkelijk doet: Een micellaire reiniger is een gezichtsreiniger op waterbasis, die zogeheten ‘micellen’ bevat, stofjes die zich moeiteloos hechten aan vet en vuil (lees: hardnekkige make-up), en je gezicht hierdoor makkelijk, snel en zacht reinigen. Daarnaast zijn micellaire reinigers in de meeste gevallen geschikt voor ál je gezichtsmake-up, van stay-all-day foundation tot waterproef mascara! Oehlala, sounds like a charm right?

 photo DSC_0410_zps21946951.jpg
Het L’Oréal Micellair Water werd begin dit jaar gelanceerd én was binnen no time een enorm succes. Wauw, welke prachtige beloftes heeft dit wonderlijke watertje dan wel niet? Nou, kort gezegd belooft L'Oreal het volgende; Een perfect gereinigde, gehydrateerde, soepele en comfortabel aanvoelende huid. Geen trekkerig gevoel, geen irritaties, maar een milde reiniger waarmee je zowel je gehele gezicht zorgeloos kunt reinigen en de huid tevens mee tonifieert. En dit alles in een parfum- en alcoholvrije, hypoallergene formule. Als je dit zo leest, dan moet je toch haast gewoon een sprintje naar de drogist trekken hè? And so I did. Drie keer raden of deze reiniger ook bij mij in de smaak viel… En niet stiekem spieken in de inleiding hoor!

 photo DSC_0419_zpscd614d46.jpg
Ding-ding-ding, we got ourselves a winner! Het L’Oréal Micellair Water is précies waar ik al die tijd al naar op zoek was: Een 3-in-1 reiniger die perfect is voor de droge en gevoelige huid en nog betaalbaar is ook! Het enige wat ik ’s avonds dien te doen is drie watjes te besprenkelen met dit ‘wonderwater’, het vervolgens enkele keren over mijn gezicht halen – lips & eyes included – and that’s it. De reiniger is zacht voor mijn huid, zuinig in gebruik en verwijderd mijn make-up grondig. Zie de watjes op bovenstaande foto, bleh. Geen geboen, geen geknoei met water en ook zeker geen plakkerig gevoel na gebruik. Alles wat mij rest is een schone, babyzachte huid. Hmmmm, het reinigen van huid werd ineens heel wat fijner, makkelijker én sneller! Thanks a trazillion L'Oréal! 

Het L’Oréal Paris Sublime Soft Verzachtende Micellaire Water (200 ml) draagt een verkoopprijs van € 7,99 en is verkrijgbaar bij de drogist.

Heb jij al eens een micellaire reiniger geprobeerd?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio