Unboxing Video: Miss Monthly Box (november '13)

woensdag 18 december 2013


Je buik doet vervelend, je hoofd bonkt en je lichaam lijkt uit elkaar te vallen. Je bent beschamend emotioneel, gruwelijk chagrijnig en zou het liefst de hele dag gewoon lekker met rust gelaten worden. Wie herkent deze symptomen al? Shhtt... I'm talking about our period girls! Het moge namelijk dan wel fantastisch zijn om als vrouw door het leven te gaan, toch waarderen we ons geslacht net iets minder tijdens onze ongesteldheid! Zeker als je dan ook nog ontdekt dat je door je voorraad tampons of maandverband heen bent. Argh! Gelukkig is er nu (ein-de-lijk) iets op de markt dat 'die tijd van de maand' net iets fijner, draaglijker en misschien zelfs leuker maakt: Miss Monthly! Een box vol met alle essentials voor jouw maandelijkse feestje, van tampons tot chocolade, die precies op het juiste moment op je deurmat valt. Halleluja!

 photo ScreenShot2013-09-12at16_13_36_thumb_620x349_zps244bdeae.png
Een box die ons 'maandelijkse feestje' net iets fijner maakt én nog precies op tijd thuis bezorgd wordt ook? Gimme! Als ik ergens namelijk een hekel aan heb, is het de constatering dat er nergens in huis meer 'iets' tegen mijn ongesteldheid te vinden is. Of dat nu tampons zijn (argh!), intieme reinigingsdoekjes (argh!), mijn pinguinkruik (argh!) of een snoepvoorraadje (argh!)… Been there, experienced that, hated it. Call me crazy, maar ik ben echt onwijs blij met de Miss Monthly Box. Het verbaasde dan ook echt echt dat nog maar weinig bloggers aandacht besteed hebben aan Miss Monthly. Wie wil er nu namelijk niet zo'n box die je vrouwelijke bestaan net iets makkelijker maakt? I know, I do!

 photo Schermafbeelding2013-12-17om195459_zps43c620aa.png
Bij het abonneren op Miss Monthly heb je de keuze uit drie verschillende boxen, afhankelijk van het aantal producten dat je wenst te ontvangen en je Miss Monthly budget natuurlijk. Je kunt kiezen uit: 
  • Miss Monthly Basic: Een box die enkel maandverband/tampons bevat of zowel maandverband als tampons. €7,95.
  • Miss Monthly Extra: Een combinatie van de Miss Monthly Basic & een extra goodie (chocolade, thee, gezichtsmasker etc.). €10,95.
  • Miss Monthly Thema: De Miss Monthly Thema Box is de uitgebreidste verwennerij-variant van de drie met een combinatie van de Miss Monthly Extra (basics + extra) én een uitbreiding die elke maand verschillend is. Thema's die reeds de revue gepasseerd zijn, zijn bijvoorbeeld: Movie Night of zoals nu Beauty Night! €14,95

Geïnteresseerd in Miss Monthly? De december thema-box bestel je hierrrr

Zou Miss Monthly jouw 'maandelijkse feestje' net iets fijner maken?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio