Vlog: Aussieversary & JamJam PR (+ Unboxing Aussie Goodiebag)

zondag 1 december 2013Als ik naar Amsterdam afreis dan betekent dat vaak maar één ding: Persevents! Zo ook een paar weekjes geleden, toen ik uitgenodigd werd om samen met Aussie, haar veel te gezellige persdames en een groep lieve bloggers hun tweede Aussieversary te vieren. Aussie is namelijk alweer twee jaar in Nederland en geliefder dan ooit tevoren! Niet gek natuurlijk, want zeker met de winter op komst zijn het 3 Minute Miracle Mask en hun Miracle Moist lijn meer dan welkom! Extra leuk dat dit event in de vorm van een verrukkelijke high-tea gehouden werd. Met echte Australische TimTam’s, heerlijke carrot cake en knapperige scones! Hmm! Oh, en ik sprong van tevoren nog even binnen bij een relatief nieuw fashionbureau, JamJam PR, waar ik voor jullie heel wat high fashion items van Scandinavische bodem vast heb gelegd. Kortom: Ik heb veel om met jullie te delen en onder het motto ‘beter laat, dan nooit’ doe ik dat vandaag dan ook graag! Have fun watching girls!

Heb jij al kennis gemaakt met Aussie's wonderproducten?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio