♥ Lookbook: Zalando Winter Fashion ♥

woensdag 29 januari 2014


De eerste sneeuwvlokjes zijn gesignaleerd en we weten allemaal wat dat betekent: Winter’s coming! Het is weliswaar eind januari, maar nu wordt het toch écht winter! Nu is het najaar fashionwise bij lange na niet mijn favoriete seizoen - geef mij maar zwierige zomerjurkjes en shorts - maar ik moet toegeven dat een fluffy parka of een lekkere wollen trui toch ook wel erg fijn zijn! En laten dat nu precies de twee items zijn die ik jullie vandaag wil laten zien in mijn Winter Lookbook! Een korte video waarin ik jullie twee van mijn favoriete warme winteritems van Zalando laat zien. Kopje warme chocomel (met marshmellows!) erbij en laat die winter maar komen. Veel kijkplezier liefjes!

 photo WinterLookbook_zps4365b280.jpg

OUTFIT
MAKE-UP
NAILS
  • P2 Sand Style Polish 070 Pretty
Ik hoop dat mijn looks bij jullie in de smaak vallen en ik ben heel benieuwd of jullie wel eens shoppen bij Zalando! Zeker nu de laatste sale-ronde van start is gegaan en de kortingen oplopen tot maar liefst 70% scoor je er namelijk aardig goede koopjes! Ik moet het ze dan ook nageven: Qua 'online shopcomfort' is Zalando echt van alle gemakken voorzien. Ze hanteren gratis verzending en retour én hebt 100 dagen retourrecht, wat zomaar handig kan zijn voor de 'twijfelaars' onder ons (that's me!). Oh and pssst... Als je je abonneert op hun nieuwsbrief krijg je ook nog eens €5,- korting op je bestelling. Go Zalando!

Wat zijn jouw fashion favorites voor de winter?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio