♥ My Christmas Presents 2013 ♥

donderdag 9 januari 2014


Veel aangevraagd en daarom met liefde voor jullie opgenomen: Mijn Christmas Presents! Een video waarin ik alle prachtige cadeaus die de Kerstelfjes me dit jaar gebracht hebben met jullie deel. Van make-up musthaves tot brocante home accessoires en van een verrukkelijk vrouwelijk parfum tot minstens zo heerlijke bakmixen! My Christmas Haul has it all! Ik ben ook dit jaar weer flink in de watten gelegd door iedereen die mij lief is en in dankbaarheid voor alle mooie cadeaus laat ik alle 'bits and bobs' waarmee ik verwend ben graag aan jullie zien. Mijn Kerstmis was in ieder geval een succes; omringd door mijn konijn-verorberende (yuk!) familie en gevuld met feestelijke driegangendiners, verhalen over vroeger en cheesy bordspelletjes. Ik hoop dat jullie net zozeer genoten hebben en dit laatste sprankje Kerst - in januari nota bene - dan ook nog nét kan! Enjoy my loves! 


Hoe was jouw Kerstfeest?
Lag er een geschenk onder de dennenboom 
dat jouw hart sneller liet kloppen?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio