Review: Rituals Honey Touch Body Cream

dinsdag 21 januari 2014

 photo DSC_0459_zps3f30abdd.jpg
Wat is jouw ultieme verwenproduct? Voor mij is dat een luchtig geklopte, diep verzorgende en vooral onweerstaanbaar geurende body butter! Zo’n crème die versmelt met je huid, je dat silky smooth gevoel geeft en ruikt alsof je een bezoekje aan de spa gebracht hebt. Hmmm, what's not to love! Klinkt dit al herkenbaar? Dan vind jij het vast niet erg dat ik mijn nieuwste ontdekking op het gebied van lichaamsverzorging vandaag met jullie deel… Een parel onder de lichaamsverzorgingsproducten: De Rituals Honey Touch Rich & Nourishing Body Cream! 

 photo DSC_0466_zps402a6f0f.jpg
De Rituals Honey Touch Body Cream maakt deel uit van de Ayurveda lijn van Rituals. Een lijn, bestaande uit een variëteit van haar- en bodyproducten, die geïnspireerd is door de eeuwenoude Indiase filosofie, waarin de focus ligt op innerlijke harmonie tussen lichaam en ziel. In de Ayurvedische producten combineerde Rituals – zoals zij dit zo mooi zeggen - “het delicate parfum van Indiase roos met de voedende eigenschappen van zoete amandelolie” voor een ontspannende werking en een evenwichtige geest.

 photo DSC_0477_zps35918012.jpg
Zo ook in de Honey Touch Body Cream: Een verrukkelijk rijke crème met de geur van Indiase roos, honing uit het Himalaya-gebergte en een subtiele hint van de amandelolie. En oh... Als jij ooit gedroomd hebt van je eigen at home spa, dan is dit het product waar je naar op zoek was. Alles aan deze bodycreme is namelijk perfect! De vormgeving, de luchtige structuur, die fantastische geur en tot slot mijn zijdezachte huidje na het gebruik ervan. One love! Zo luxueus, zo weldadig en daarmee het perfecte product voor jouw welverdiende me-time moments. Ssshhht! If you’ll excuse now me ladies? Mijn pamper-momentje roept!

De Rituals Honey Touch Rich & Nourishing Body Cream met de geur van Indian Rose & Himalaya Honey (200 ml) maakt deel uit van de Ayurveda lijn is zowel in de fysieke Rituals filialen als in de webshop verkrijgbaar voor € 15. Maarrrr... dit pareltje is 'as we speak' in de Rituals sale voor slechts €10,50. That's what I call: Happy shopping!


Welk product maakt jouw 'verwenmomentjes' compleet?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio